Мешканці Києва помітили, що останнім часом вуличні ліхтарі залишаються ввімкненими навіть у денний час. Столична влада надала пояснення цьому явищу: можливі збої в роботі систем управління освітленням призводять до таких ситуацій.

Причини збоїв у роботі освітлення

За інформацією комунального підприємства “Київміськсвітло”, основною причиною проблем є відключення електроенергії, які впливають на роботу системи управління освітленням.

Вуличний ліхтар. Фото з відкритих джерел

У звичайних умовах фахівці підприємства дистанційно налаштовують обладнання та синхронізують його з основним сервером. Проте, через нестабільне електропостачання, можуть виникати збої, які унеможливлюють дистанційне управління. У таких випадках, для усунення проблеми на місце направляють аварійно-ремонтну бригаду. Оскільки ці роботи займають певний час, вимкнення ліхтарів може не відбутися негайно.

Популярні новини зараз

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить

З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

Як повідомити про проблему

Громадян закликають бути уважними та повідомляти про всі випадки ненормальної роботи вуличного освітлення, щоб допомогти швидше виявити та усунути проблеми.

Якщо ви помітили, що вуличний ліхтар працює у світлий час доби, рекомендується повідомити про це комунальне підприємство “Київміськсвітло” за наступними телефонами:

  • 044-293-36-20
  • 095-420-24-10

Громадян закликають бути уважними та повідомляти про всі випадки ненормальної роботи вуличного освітлення, щоб допомогти швидше виявити та усунути проблеми.

Нагадаємо, Комунальники вирішили не церемонитися: який тариф злетить одразу на 90%

Раніше ми розповідали, що Ситуація зі світлом кардинально зміниться: 5 атомних блоків "йдуть" на ремонт

Також, Українців будуть штрафувати за генератори: кому доведеться заплатити