Відомий український астролог Влад Рос, який ще восени передбачив потужний вибух на Кримському мосту, визначив, коли українці зможуть дізнатися, що перемога України над країною-агресором Росією у війні точно буде.

За словами Влада Росса, перші дзвіночки перемоги всі побачать уже у 20-х числах квітня поточного року. У цей час на Москву полетять сотні бойових дронів.

Про це стало відомо завдяки новому відео від Влада Росса, яке вже доступне у мережі YouTube.

Влад Росс, кадр з відео

Ще Влад Росс зробив попередження для українців, він вважає, що під кінець квітня буде небезпека Запорізькій атомній електростанції.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

"26 квітня буде затемнення, яке принесе небезпеку для Запорізької АЕС. Якщо буде якась техногенна катастрофа, то вона буде саме там. Це буде переломний період для України. Але після Великодня все зміниться, зокрема й на фронті. Ретроградний Меркурій покаже нам, що настав час відвойовувати всі наші території та забирати всі землі назад”, – прогнозує Влад Росс.

Водночас Влад Росс попередив про різні природні катаклізми, які можуть чатувати на українців у квітні. Зокрема, є небезпека землетрусів та ураганів.

Кремль, скріншот: YouTube

"У квітні відбудеться жахливе кільцеве сонячне затемнення в день народження Гітлера, 20 квітня. Нічого хорошого ця дата не віщує. На Землі можуть відбуватися землетруси, урагани, може бути нестійка погода. Це доволі контрастний місяць", - сказав астролог.

Він додав, що з 21 квітня буде ретроградний Меркурій, тому розпочинати бізнес або проводити важливі зустрічі краще в першій половині місяця. У другій половині квітня краще скасувати всі покупки, поїздки, у цей період не сприятливо сідати в машини та на поїзди.

Також Росс зазначив, що період із 18 по 21 квітня буде катастрофічним, у цей час варто бути дуже обережними.

Нагадаємо, екстрасенс назвав дату завершення війни: які прогнози Хаяла Алекперова вже справдилися.

Раніше повідомлялося, "Світ цього може не пережити...": відомий астролог Влад Росс попередив українців про найнебезпечніші дні квітня.

Також, екстрасенс Роман Шептицький нагадав про опіку вищих сил: "Підписання сакральних документів у найближчі три-чотири місяці".