Відомий український астроексперт, медіум та провісник Влад Росс, який ще восени 2022 року побачив "катастрофу Кримського мосту", визначив, що ж чекає на українців у квітні 2023 року.

За словами Влада Росса, у квітні є дуже небезпечний період, коли багатьом українцям необхідно буде "включити всю свою увагу".

Про це стало відомо завдяки новому ефіру Влада Росса у мережі YouTube, де він склав гороскоп на квітень 2023 року.

Влад Росс, скріншот: YouTube

Астролог відчуває, що у четвер, 20 квітня, є ризик загибелі великої кількості людей. Але напруженими та тривожними будуть ще кілька днів до цієї дати та кілька – після неї.

Популярні новини зараз

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

"Найтривожніший період квітня-2023 – 18-23 числа. У цей час можливі різні неприємності та нещастя. Це пов'язано з тим, що цього тижня відбуватиметься сонячне затемнення в напрузі з Плутоном. Поразка точки затемнення Плутоном говорить про те, що найближчим часом можуть бути події, які сильно вплинуть на нас, а уникнути їх буде дуже складно чи неможливо", – спрогнозував астролог.

Він також вказав на небезпеку ядерного вибуху або удару, який зберігатиметься якраз 20 квітня – у день сонячного затемнення.

Астролог Влад Росс, скріншот з відео

"Якщо кремлівський карлик вирішить натиснути червону кнопку, світ може цього не пережити. Принаймні тенденція сонячного затемнення 20 квітня та наступного місячного затемнення 5 травня така, що зберігатиметься небезпека ядерного вибуху або удару, є небезпека смерті великої кількості людей", - попередив Росс.

За його словами, поблизу затемнення також є ризик виникнення сильних землетрусів та цунамі. Таких небезпек також слід остерігатися в період 18-23 квітня.

За словами астроексперта, загалом квітень можна розділити на дві частини, і перша буде найбільш спокійною та сприятливою для різних починань.

Тому саме у першій половині місяця варто здійснювати свої задуми та реалізовувати плани. У той час як після 18 квітня справи гальмуватимуться, тож не варто відкладати нічого важливого на цей період.

Нагадаємо, путін поставив ППО біля ще однієї резиденції у Сочі: "Панцир" стереже чергове житло диктатора.

Раніше повідомлялося, не діліться з ними своїми планами, інакше залишитеся ні з чим: знаки Зодіаку, у яких "погане око".

Також, Водолію треба стримати емоції, а Скорпіонові - час переїжджати: квітневий гороскоп для трьох "щасливчиків", вони отримають все.