Сало в Україні-національний продукт. Його подають до свят і навіть роблять основою для кулінарних шедеврів. Господині знають, що цей продукт багатий корисними речовинами і може стати стратегічним запасом на зиму. Приготувати сало можна по-різному. На цей раз мова піде про рулеті.
Інгредієнт
Сало зі шкірою-1 кг;
Часник-4-5 зубків;
Спеції-лавровий лист, чорний перець мелений, коріандр, листя петрушки.
Спосіб приготування
Подрібнені спеції і зелень знадобляться для своєрідної начинки, яка буде загорнута в сало. Їх необхідно заздалегідь подрібнити і змішати. Сало потрібно відокремити від шкірки. Чисте сало потрібно щедро посипати спеціями і посолити з обох сторін. Після цього його потрібно посипати дрібно порізаним часником.
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Після цього сало скручується в рулет і зв'язується нитками. Отриманий рулон потрібно обернути шкіркою. Її також потрібно закріпити нитками і обернути фольгою. Рулет запікається в духовці при температурі в 170 градусів протягом півтори години. Далі салу потрібно дати стекти і охолонути, а потім прибрати в холодильник.
Нагадавши, Знай, що ця страва не залишить нікого байдужим і точно сподобається всім членам сім'ї. Пропонуємо приготувати за простим рецептом печериці в беконі в духовці. Наповніть будинок ароматами смачної їжі.
Також Знай писав, Як приготувати оригінальний салат "Мімоза" з не менш оригінальною формою.