Вчені розкрили страшну таємницю горезвісної картоплі фрі. Як виявилось, всіма улюблена страва призводить до передчасного старіння та смерті.

Дослідники з Великобританії провели цікавий експеримент, в процесі якого стали відомі жахливі факти про усіма улюблену картоплю фрі з Макдональдса.

Вчені спостерігали за раціоном 400 любителів смаженої картоплі протягом 8 років. За цей період більше половини з них померло.

Як виявилось, справа в олії, на якій готують цей продукт. Раніше кулінари готували картоплю фрі на яловичому жиру. Але з часом, щоб здешевити технологію, перейшли повністю на рослинну олію, при чому низької якості.

Ця сировина залишає за собою в організмі людини слід у вигляді відкладення канцерогенів.

Дослідивши численні результати, вчені стверджують, що цей кулінарний шедевр здатний досить легко скоротити життя людини. Показники смертності шокував вчених – за восьмирічний період спостереження з 400 людей померло 237!

За словами вчених, людям, які особливо полюбляють смажену картоплю з McDonald's і, варто замислитись над своїм здоров'ям і життям в загальному сенсі.

Раніше портал "Знай.ua" розповідав про одну страва у меню ресторанів McDonald's, яка майже ніколи не буває свіжою.

Популярні новини зараз

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"

Показати ще