Напівфабрикати не приносять користі для організму. Вони містять багато солі і консервантів, які викликають цілий ряд захворювань. Але іноді важко впоратися зі спокусою або за браком часу не виходить постійно харчуватися правильно, тому ми використовуємо продукти, які готуються на швидку руку.

Знизити ризик шкідливого впливу наполовину готових продуктів можна, якщо знати як вибрати більш якісний.

Рибні напівфабрикати
Зверніть увагу на склад при виборі рибних напівфабрикатів. На упаковці має бути вказано конкретна риба, з якої виготовлений продукт. Уникайте напівфабрикати, до складу яких входить різна хімія.

Сосиски, сардельки
Вважається сама швидка їжа в приготуванні, яку можна поєднати з будь-яким гарніром. Щоб вибрати більш корисні сосиски і сардельки необхідно на них злегка натиснути. Якщо продукт м'який на дотик - це говорить про погану якість продукту. Сардельки можуть бути трохи м'якше сосисок, так як в них міститься більше жиру, але якщо на них натиснути, то хороший продукт швидко набуде свою форму. Продукти після варіння не повинні мати яскраво рожевий колір.

Популярні новини зараз

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

Пельмені та вареники
Якісний продукт ніколи не буде коштувати дешево. Вибирайте продукт відомих виробників, які користуються великим попитом. Читайте склад продукту на упаковці, в ньому не повинно міститися барвники, підсилювачі смаку, консерванти. Якщо ви купуєте пельмені або вареники в прозорій упаковці подивіться на колір : пельмені повинні бути білого кольору, якщо упаковка не прозора - її необхідно потрясти. Дзвінкі удари продукту говорять про те, що вони раніше не були розморожені.

Магазинний фарш
Колір фаршу повинен бути темний, так як при зберіганні натуральне м'ясо трохи змінює своє забарвлення. Яскравий колір продукту говорить про те, що в нього додали барвники натуральні жири. Фарш повинен блищати і завжди при виборі слідкуйте за терміном придатності.

Раніше портал "Знай.ua" розповів про те, що позбавтеся від продуктів, склад яких не може прочитати восьмирічна дитина. Гидроксипропилдикрахмалфосфат - це не їжа. Зазвичай у складі завжди є безліч незрозумілих слів.