З 1 жовтня переважна більшість українців платитиме за газ – 7,96 гривні за кубометр. Проте деяким споживачам доведеться викласти приблизно на 2 гривні за куб більше. Це випливає з даних проєкту "ГазПравда".

Компанія "Нафтогаз" продовжить постачати "блакитне паливо" населенню за пільговим тарифом 7,96 гривні за кубометр. Тобто близько 98% українських домогосподарств платитимуть таку ціну.

Газова плита. Фото: скрін youtube

Як раніше заявляли у газопостачальній компанії, стабільність ціни на газ для населення буде забезпечена до кінця наступного опалювального сезону – до 30 квітня 2025 року.

Незважаючи на те, що "Нафтогаз" охопив практично весь внутрішній ринок, в Україні продовжують діяти й інші компанії, які постачають "блакитне паливо" побутовим споживачам.

Популярні новини зараз

Небезпечна хвороба повертається: через травму пальця хлопчик потрапив до інтенсивної терапії

Українка була в шоці від харчування в школі – таке і свиням соромно давати

ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів

Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку

Показати ще

Споживання газу. Фото: скрін youtube

Так, найбільше за газ у жовтні платитимуть українці, які є клієнтами ТОВ "Рітейл Сервіс" ТМ "СвітлоГаз" – 9,99 гривні за кубометр. Це приблизно на 2 гривні дорожче, ніж тариф "Нафтогазу".

По 9,95 гривні за куб обходитиметься газ споживачам, яких обслуговує ТОВ "Асканія Енерджі". Найнижчу ціну для категорії "населення" пропонує компанія ТОВ "Еру людям" – 7,7 гривні за кубометр газу.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Нафтогаз" попередив українців про зміни: хто отримає нові платіжки.

Також наш портал інформував, українці отримують завищені рахунки за газ: у яких випадках приписують зайві куби.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, газовики показали найзручніший спосіб передачі показників лічильника: заощадить час та нерви.