Альберта Ейнштейна та Стівена Хокінга зазвичай вважають чи не найрозумнішими людьми у світі. Але є ще один "геній" з IQ, який може запросто перевершити їх обох.

Про те, що відомо про цю даму, і в якій несподіваній професійній сфері вона реалізується зі своїм дивовижним інтелектом, розповів один британський таблоїд The ​​Mirror.

Меліса Тодд, фото: mirror.co.uk

Мелісса Тодд із Хартфордшира, що у Британії, пройшла тест Mensa (тест на визначення коефіцієнта інтелекту), коли їй було лише 12 років.

Хоча Ейнштейн і Хокінг ніколи не проходили цей тест, багато джерел припускають, що їх IQ було близько 160. Для контексту середній IQ становить десь між 85 і 115. Мелісса ж отримала результат 178, що робить її виключно обдарованою.

Популярні новини зараз

Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману

Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів

Гороскоп на тиждень 16-22 вересня для всіх знаків Зодіаку: небезпеки Водоліїв, блиск Левів та відпочинок Тельців

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

Показати ще

Дівчина, яку називали "мозком Британії", мала амбіції з навчання в університеті на економіста. Вона була першою людиною у своїй сім'ї, що вступила до університету. Але її життя зробило поворот, якого навіть вона не очікувала.

Меліса Тодд, фото: mirror.co.uk

"Я склала вступний іспит в Оксфорд, ненадовго поїхав туди, але потім я кинула навчання, що не рідкість серед студентів. Я вивчала філософію, політику та економіку з Ліз Трасс (британський політичний діяч, колишня прем'єр-міністр Великобританії), хоча ми були в різних коледжах, тому я її взагалі не пам'ятаю", – ділиться Мелісса.

Мелісса Тодд, фото: mirror.co.uk

Спочатку вона взяла академічну відпустку на рік. Дівчина не знала, що їй робити, тож коли побачила запрошення на роботу танцівниць у бар, погодилася.

"Мені дійсно були дуже потрібні гроші, і я люблю танцювати, то чому б не спробувати", – розповідає про своє рішення жінка.

"Незважаючи на те, що Мелісса від природи інтроверт, робота їй дуже сподобалася. Її захопили блискучі вечірки, вбрання з паєтками та нескінченні пляшки шампанського", - здавалося, ніби вона нарешті знайшла своє місце.

"Це має бути роботою на літо. Але я звикла бути щасливою та багатою, зустрічати цікавих людей із різними пропозиціями", – згадує Мелісса.

Нині їй майже 48 років. Жінка провела десятиліття свого життя, працюючи танцівницею й у секс-індустрії. Вона знімається в журналах і подорожує світом для дуже різноманітних подій.

І хоча вона, безумовно, має безліч цікавих історій, якими може поділитися на вечірках, вона вважає, що її професія несправедливо засуджується. Багато людей помилково вважають, що всі секс-працівники "дурні" або жертви. Меліса ж із цим не згодна.

"Надзвичайно багато секс-працівників, яких я знаю, такі яскраві та креативні. Ти маєш бути таким. Ви постійно рекламуєте себе, вас є мільйони, тому це означає, що потрібно бути іншим, виділятися", - пояснює жінка.

Вона написала дві книги, які проливають світло на її досвід та індустрію загалом, щоб зменшити критику, і каже, що особисто її цінують не лише за красу, а й за те, що вона весела та захоплююча.

Нагадаємо, "Вони порушуються...": 23-річна студентка витрачає гроші незнайомих чоловіків, щоб їх принизити.

Раніше повідомлялося, "Ходова довжина": вчені з'ясували, який, на думку жінок, ідеальний розмір чоловічого "огірочка".

Також, чоловіки, увага: дивитися "полуничку" на самоті - загрожує плачевними наслідками.