Одна з найвідоміших традицій Дня знань — урочисті лінійки. Їх проводять практично у всіх навчальних закладах країни, включаючи коледжі та виші.

2024 року 1 вересня припадає на неділю, тому лінійки перенесуть на понеділок, 2 вересня. Також цього дня прийнято вітати всіх причетних. Для цього ми підготували для вас теплі слова у прозі.

****

Вітаю із Днем знань! Нехай новий навчальний рік буде ще яскравішим і насиченішим, ніж попередній. Бажаю тобі успіхів у освоєнні граніту науки, мудрих наставників, вірних друзів та виконання найзаповітніших бажань! Вчися, підкоряй нові горизонти, прагну до перемог — одного разу твої зусилля принесуть чудові плоди.

Популярні новини зараз

Жінка зі США займалась сексом з 20 чоловіками: знайшла задоволення з одруженими

Українцям чітко відповіли з приводу індексації пенсій

Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

Показати ще

****

Від щирого серця вітаю тебе з Днем знань! Школа — це маленьке життя, і прожити його слід із задоволенням. Дізнавайся нове, домагайся поставленої мети, мрій і втілюй мрії в реальність! Нехай кожен день буде наповнений творчими ідеями та цінними знаннями.

****

Дорогі батьки, вітаємо вас із Днем знань! Ви — головні помічники своїх дітей на життєвому шляху, їхній приклад та їхня опора. Бажаємо вам терпіння, стійкості та позитиву у новому навчальному році. Нехай діти радують вас добрими відмітками та іншими досягненнями!

****

Шановні вчителі, вітаємо вас із Днем знань! Бажаємо вам буддистського спокою, невичерпного терпіння, душевних сил та вдячних учнів. Нехай навчальний рік буде плідним та багатим на радісні події!

****

Перший дзвоник: джерело: YouTube

****

Бажаю, щоб твій шкільний портфель якось перетворився на міністерський! Вірю, у тебе все вийде! Із Днем знань!

****

Кажуть, вік живи – вік навчайся. І справді, щоб бути успішним у житті, у своїй професії, потрібно постійно підвищувати свою кваліфікацію. Але основу знань закладають саме у школі. Бажаємо, щоби твій старт до успіху був потужним! З 1 вересня!

****

День знань – особливо хвилюючий день для першокласників. Нехай перший дзвінок продзвенить їм веселою треллю. І щодня вони ходять до школи з величезним задоволенням! Всім учням хочу побажати непересічності. Нехай кожен із Вас буде особливим! Вчителям бажаю бути однією великою згуртованою сім'єю. Нехай старт нового навчального року буде успішним для всіх: освітян, школярів, їхніх батьків. Цікавого та пізнавального шкільного життя!

****

****

Після цікавого літнього забігу переходимо до студентської програми. Нехай вона дається вам легко, буде результативною, продуктивною та пізнавальною! Сидіть за партами, мов шовкові! Світьтеся від щастя та заряджайте своїх оптимізмом педагогів!

****

Досить засмагати і висипатися вранці! Настав час вчитися і творити. Із Днем знань! Веселого проведення часу на студентській лаві! Щоб знань давалися легко, засвоювалися швидко та відображалися високими балами.

****

Перший дзвінок пролунав – у добрий шлях до нових знань! Перемог та звершень! Щоб у голові не було бардаку, а повний порядок. Гуляйте при місяці, але не забувайте про книги та підручники! Солодкого студентського життя, як цукерка! Гризіть граніт науки так, щоб усі заздрили!

Нагадаємо, що номінал не відіграє ролі: українські монети купують дорожче за 10 000 гривень.

Раніше ми повідомляли, що криги розтануть, а температура буде екстремальною: глобальне потепління призвело до нахилу Землі.