У світі вже встановлено безліч рекордів Гіннеса, які іноді і правд вражають, особливо якщо вони стосується фізичних характеристик людини, її анатомічних особливостей.

І з одного боку ми можемо захоплюватися цим, а з іншого – якщо уявити, як живеться рекодсмену – стає сумно. Ось якраз друга ситуація з найменшим чоловіком у світі, який під час вимірів себе здійснив одну зі своїх мрій.

Афшин Гадерзаде, фото: guinnessworldrecords.com

Зріст іранця Афшина Гадерзаде, який народився 13 липня 2002 року, 65,24 см. Він майже на 7 см нижче попереднього рекордсмена, колумбійця Едварда Ернандеса, повідомляє Records-World.

Він народився Ірані 13 липня 2002 року. Чоловіка доставили в офіс у Дубаї та протягом доби тричі проводили необхідні виміри, щоб встановити точне зростання та вагу.

Популярні новини зараз

Статус "дитини війни" та 15 тисяч на місяць: що потрібно робити

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

Показати ще

Відомо, що при народженні вага Афшина склала 700 грамів, а тепер становить близько 6,5 кілограмів. Тому навіть використання смартфона для іранця вважається труднощами, але він справляється. Він може пересуватися без сторонньої допомоги, але на батьківщині рідко мандрує один.

Як заявив сам рекордсмен, він може поміститися в долоні найбільшої людини у світі.

Афшин Гадерзаде, фото: guinnessworldrecords.com

Невисоке зростання Афшина не дозволяє йому піти стопами батька і стати будівельником; насправді роботи для Афшина у його селі немає. Афшин любить дивитися футбол. Більшість дня він дивиться на мультфільми, а останнім часом переглядає соціальні мережі. У нього є друг, який допомагає йому спілкуватися з передплатниками в його обліковому записі в Instagram.

Нагадаємо, що одне фото просто перевернуло свідомість: чоловік зняв неймовірне випадково.

Раніше ми повідомляли, що пішла мити каструлі, а на неї напали: величезна рептилія забрала у родини бабусю.