Не лише рідкісні монети можна продати за великі гроші. Колекціонери також полюють на радянські іграшки.

Наприклад, старий педальний автомобіль, який може завалятися у будь-кого на горищі, може оцінюватися в десятки тисяч гривень. Про це свідчить інформація на спеціалізованому онлайн-аукціоні violity.

Радянський педальний автомобіль. Фото: violity

На продаж виставили дитячий автомобіль "Малюк", випущений 1973 року. Власник зазначив, що іграшка добре збереглася, адже десятки років простояла і не використовувалася за призначенням.

"Дитячий педальний автомобіль Малюк 1973 випуску СРСР. У хорошому стані, рідній фарбі. Авто не використовувалося в ігровій формі, весь час простояло", - зазначив продавець.

Популярні новини зараз

З 1 жовтня платіжки за світло зміняться

Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів

Пенсіонерам готують круті зміни з новими сумами – виплати зростуть на 1500 грн

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Радянський педальний автомобіль. Фото: violity

Втім, роки взяли своє - деякі нюанси у вигляді іржі та сколів таки є. Проте вказано, що дитячий автомобіль повністю "на ходу".

Радянський педальний автомобіль. Фото: violity

На лот одразу ж налетіли колекціонери – було зроблено понад 60 ставок. Вартість педальної машинки злетіла до 38 тисяч гривень. При цьому до завершення аукціону понад тиждень, тому не виключено, що кінцевий цінник буде ще вищим.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, як зрозуміти, скільки коштують ваші старі радянські книги: за які колекціонери віддадуть тисячі доларів.

Також наш портал інформував, що у ваших гаманцях може причаїтися скарб: за які купюри колекціонери готові платити 80 000 гривень.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що особливо вигідний обмін: колекціонери пропонують 8000 грн за монету номіналом 5 копійок.