Вашу квартиру можуть пограбувати вже завтра: що потрібно перевірити всім українцям – навіть у поштовій скриньці

Квартирні крадіжки – все ще актуальна та болісна тема, тому українцям потрібно знати, як убезпечити себе та власне житло від негідників. Іноді досить просто уважно придивитися.

Деякі дрібниці можуть говорити про те, що за будинком стежать злодії, щоб згодом обікрасти його.

Наприклад, це може бути зрушений замок дверей, коли він погано провертається або заїдає. Можливо, його спеціально заблокували або намагалися вдертися до будинку, доки господаря не було.

Квартирні крадіжки, фото province

Популярні новини зараз

На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців

Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну

Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили

Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити

Показати ще

Відключення світла наприкінці літа – енергетики зробили прогноз на серпень

Українці вже звикли до постійних відключень електроенергії, зумовлених численними атаками Росії на нашу енергетичну інфраструктуру, а також необхідністю ремонту енергоблоків. Що чекає нас у серпні та восени?

Сьогодні в Україні активно ремонтуються не лише атомні електростанції, що належать компанії «Енергоатом», а й теплові та гідроелектростанції. Багато з цих об'єктів було пошкоджено внаслідок російських обстрілів. Проте, точні результати ремонтів залишаються під грифом секретності. За оцінками експертів, на початок опалювального сезону є шанс відновити 20-30% пошкоджених потужностей. Втім, ситуація залишається невизначеною через можливі нові атаки.

Українці без світла, фото: Facebook

Запорізька АЕС знову в небезпеці: про що мовчать окупанти

Технічний стан обладнання на тимчасово окупованій Запорізькій атомній електростанції залишається невідомим.

Про це розповів голова Державної інспекції ядерного регулювання Олег Коріков в інтерв'ю каналу "Ми – Україна".

"На сьогоднішній день фактично невідомо докладно технічний стан обладнання та систем безпеки на Запорізькій АЕС. Йдеться про трубопроводи, машини, механізми, насосне обладнання", - зазначив Коріков.

ЗАЕС. Фото: Youtube

Українці викликали у Польщі кадрову кризу

Через міграцію українських біженців до інших країн у Польщі виник серйозний брак робочої сили. Особливо це відчувається у таких галузях, як виробництво, сільське господарство, будівництво та логістика.

На цих робочих місцях не потрібно знання мови, а зарплати сягають вражаючих 7 тисяч злотих (близько 70 тисяч гривень). Проте робота, яку пропонують, здебільшого пов'язана з тяжкою фізичною працею.

Директор рекрутації міграційної платформи EWL Мар'яна Семенюк розповіла, що у Польщі зараз перебуває понад 950 тисяч українських біженців, багато з яких досі не знайшли роботи.

Робота в Польщі, фото: zakordon.24tv.ua

Колишній поліцейський жорстоко напав на військового у звільненні: 3 постріли в голову, живіт та пах

Жителька Львова Оксана Когут поділилася несамовитою історією свого сина Максима, який 7 липня став жертвою жорстокого нападу. Винуватець – Вадим Сокирко, 56-річний житель Івано-Франківської області, який здійснив три постріли у потилицю, живіт та пах Максима і досі перебуває на волі.

Оксана розповіла про цей інцидент на своїй сторінці у Facebook та поділилася фотографіями поранень сина.

Важливо! Контент не призначений для чутливих осіб.

За її словами, Максим із друзями вийшов покурити біля будинку близько першої години ночі, коли несподівано з'явився Вадим Сокирко і відкрив вогонь. Максим намагався захистити дівчат, які були з ним, але отримав три поранення із семи пострілів, зроблених Сокирком.

Чотири свідки можуть підтвердити цей жахливий інцидент.

Максим / фото: Facebook