ПФУ непомітно занижує виплати, під загрозою усі документи з 2017 року: афера – масштабна

Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які мають відношення до отримання пенсійних виплат, є дуже важлива інформація. За словами експертів, в Україні Пенсійний фонд непомітно занижує пенсію. На цей раз наші читачі дізнаються подробиці про чергову несправедливість, а, можливо, і про масштабну аферу.

Про це у новому відео на YouTube розповів експерт видання "На пенсії", журналіст Сергій Коробкін.

Виявилося, що Пенсійний фонд безпідставно зменшує деяким особам показник середньої зарплати, що враховувався під час призначення пенсії.

Пенсіонери. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

F-16 для України можуть обернутися кошмаром для наших пілотів: як їм потрібно буде літати

Плюс 570 грн щомісяця: в Україні пенсіонерам дозволили отримати "бонус" до основних виплат

Маршрутники вирішили підняти ціни на проїзд: доведеться платити у половину більше

ПриватБанк роздаватиме клієнтам грошові подарунки: мінімум 150 грн, максимум – 5000 грн

Показати ще

Аномальна спека, зливи та інші сюрпризи: синоптики розповіли, яка погода чекає на українців протягом робочого тижня

На новому робочому тижні на нас чекає поєднання шаленої спеки та частих дощів. За даними Укргідрометцентру, погодні умови будуть мінливими у всіх регіонах країни.

У вівторок дощі з грозами продовжаться у всій Україні, крім Криму. Нічна температура залишається такою самою, як у понеділок. Вдень буде найхолодніше на заході, тоді як на півдні, сході та Запорізькій області температура досягне +34 градусів. У Києві очікуються короткочасні дощі з температурою +26…+28 вдень та +18…+20 вночі.

У середу дощі продовжаться на всій території, крім Херсонської, Запорізької, Донецької, Луганської та Харківської областей. На заході нічні температури становитимуть +14…+16 градусів, у центрі, ближче до сходу та на півночі – +15…+17, на півдні та сході – до +22. Вдень на заході буде +22...+24, на півночі +23...+25, на півдні та сході – до +34. У Києві буде дощ з температурою +26 вдень та +18 вночі.

Літо, спека. Фото: скрін youtube

Може подорожчати ще одна важлива послуга: комунальники назвали причину

Українців може чекати на чергове подорожчання. На цей раз на послуги асенізаторів. Про це заявила заступник начальника КП "Броваритепловодоенергія" Владлена Боровська у коментарі "Трибуна Бровари".

На Київщині прогнозують зростання цін на послуги асенізаторів. Причина – зростання тарифів на злив стічних вод та очікуване підвищення акцизів на пальне.

У комунальному підприємстві "Броваритепловодоенергія" заявили, що з 1 червня регулятор підвищив тарифи на водопостачання щодо водовідведення для юридичних осіб. Каналізація подорожчала на 45% – з 14,86 до 26,94 гривні за кубометр. Через це збільшиться вартість виклику асенізаторів.

Асенізатор. Фото: скрін youtube

Борщ доступний кожному: для українців оновили ціни на головні інгредієнти для страви

Борщ — це традиційна українська страва, яка має великий попит серед населення країни. Експерти підготували так званий індекс вартості борщу, як змінилася ціна та скільки коштує приготувати цей делікатес у червні 2024 року.

Хоча ціни на деякі овочі, такі як картопля та буряк, трохи зросли, загалом "індекс борщу" показує, що влітку 2024 року приготувати цю традиційну українську страву буде дешевше, ніж торік.

Піст, борщ / фото: Pinterest

Українців просять економити не лише електроенергію, а й воду: кому загрожують відключення

Через тривалі відключення електроенергії в деяких населених пунктах виникли труднощі з водопостачанням. Так, споживачів закликають заощаджувати не лише світло, а й холодну воду.

Ця проблема спостерігається у Київській області, зокрема у Білогородці. Про це повідомив голова громади Антон Овсеєнко у своєму Telegram.

Подача води до будинків мешканців ускладнилася через тривалі відключення електроенергії в Київській області. Перерви в електропостачанні досягають 12-14 годин, а деякі споживачі сидять без світла добу.

Вода із крану / фото: Pinterest