У сусідній Польщі, де проживає велика кількість українців, як виявилося, вже готують підрозділи чоловіків, які виїхали за кордон, для військової служби в Україні. Поки що одні українці у Польщі штурмують консульства, інші – на полігоні – перешкоди та зміцнення.

Про це стало відомо за словами народного депутата України Юрія Камельчука в ефірі одного з українських телеканалів.

Рекрутинг, фото: Facebook

"Серед українських чоловіків, які перебувають за кордоном, є охочі служити. Такі чоловіки хотіли б пройти навчання у добрих умовах за кордоном. Я знаю, що це вже відбувається за ініціативою керівництва морпіхів, які у Польщі готують невеликі підрозділи. Йдеться не про тисячі", але вже про сотні", - сказав Камельчук.

Народний депутат Юрій Камельчук розповів про те, що у сусідній країні багато наших співвітчизників, які готові приїхати та захищати Україну.

Популярні новини зараз

Тепер без цього документу з дому ні ногою: чоловікам нагадали про штраф від 17 до 25 тисяч гривень

Українцям спишуть частину боргів за комуналку: кому дозволять не платити

Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків

Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші

Показати ще

Українські захисники, фото: Facebook

Він повідомив, що з ініціативи керівництва морських піхотинців створено програму підготовки таких співвітчизників на окремих базах. Це сталося, оскільки багато українців, які перебувають у Польщі, мають бойовий досвід чи спортивну підготовку, виявили бажання відновити або набути бойових навичок.

Після завершення підготовки, за словами Юрія Камельчука, вони готові повернутися до України, щоби вступити до лав Сил оборони.

Нагадаємо, через це пройдуть усі чоловіки: українцям підготували нове правило.

Раніше повідомлялося, чи похмілля врятувало? Українець не з'явився до ТЦК через те, що "насинячився", але у в'язницю його не посадили.

Також, новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку на порядку денному.