У квітні цього року фанати серіалів матимуть чимало цікавого на екрані. Очікується вихід довгоочікуваних новинок, які можуть стати хітами місяця.

Глядачі побачать захоплюючі історії, талановитих акторів та вражаючі спецефекти. У матеріалі Кіно 24 ви дізнаєтеся про найбільш очікувані серіали.

"Злочинці"

Дата: 4 квітня

Чарлі колись був відомим відкривачем сейфів, але зараз живе спокійним життям у Берліні. Одного разу він вирішує вкрасти цінну монету, за якою полює вся мафія Європи. Щоб здійснити це пограбування, він об'єднується з гангстером-невдахою.

Популярні новини зараз

"Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими

Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути

Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода

Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки

Показати ще

"Ріплі"

Дата: 4 квітня

Шахрай Ріплі отримує завдання в Італії - переконати сина багатого американця повернутися додому. Він стикається з Дікі Грінліфом та створює план, щоб виконати завдання. Але для цього йому доведеться обманювати.

"Школа розбитих сердець", 2 сезон

Дата: 11 квітня

У Hartley High, комусь захотілось розмістити провокаційну карту стосунків між учнями школи. Тепер їм доведеться відвідувати курс сексуальної освіти.

Карту створила Амері, яка стає ізгоєм школи й зазнає неприємних наслідків. Чи вдасться дівчині відновити свою репутацію?

Мертві хлопці-детективи"

Дата: 25 квітня

Чарльз та Едвін вирішили залишитися на Землі і розслідувати злочини, пов'язані з надприродними явищами, замість того, щоб перейти до потойбічного життя.

Виберіть свого фаворита серед квітневих прем'єр на Netflix та готуйтеся до шоу, яке відбудеться найближчим часом.

Раніше повідомлялося на порталі Знай.ua блогер Міцкевич запевняє, що мав стосунки з Олею Поляковою: співачка різко відреагувала

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, після виснажливих дієт Тіна Кароль задумалася про побачення з чоловіком: "На жаль..."