"Не дякуйте": у Раді розсекретили, хто з ФОПів вже на олівці у податковій

В українському паралменті група нардепів на чолі з головою Комітету з питань податкової політики Данило Гетьманцева зареєструвала раніше анонсований законопроект про "клуб білого бізнесу". Його назва – "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо особливостей податкового адміністрування під час воєнного стану для платників податків із високим рівнем добровільного дотримання податкового законодавства" 11084.

Нещодавно Данило Гетьманцев розповідав, суть законопроекту в тому, що якщо підприємець відповідає простим і прозорим критеріям рівня сплати податків вище за середній по галузі і має вище за середній по галузі рівень заробітної плати, то він отримає низку податкових переваг.

Бізнес, скріншот: YouTube

Українцям показали нові тарифи на світ: з 1 квітня частина споживачів платитиме більше

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які з особливою увагою ставляться до своїх платіжок за комуналкою, є дуже важлива інформація. Справа в тому, що для частини споживачів в Україні вже найближчим часом зміняться тарифи на світ.

Нові тарифи на електроенергію почнуть діяти з 1 квітня – і це не жарт.

Про це стало відомо завдяки повідомленню компанії-постачальника Yasno на своєму офіційному порталі.

Тарифи на електроенергію / фото: Freepik

Українцям можна взагалі не платити за комуналку: у яких випадках це законно

Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які з великою відповідальністю стежать за своїми платіжками по комуналці, є дуже важлива інформація щодо "пільг" на оплату ЖКП.

Справа в тому, що згідно з українським законодавством, деякі категорії громадян можуть не платити за комуналку, але лише у певних випадках.

Саме про такі випадки в деталях розповіли фахівці з прес-служби Держпродспоживслужби.

Платіжки за комуналку Фото: скрін youtube

Чотирнадцять загиблих та десятки поранених: терористичні війська Росії завдали страшного удару по Одесі

У п'ятницю 15 березня путінські терористи завдали потужного удару по Одесі. Ймовірно, російські війська використовували ракети "Іскандер" для удару по Одесі.

Внаслідок ворожого ракетного удару по місту поранено понад 20 людей. Ушкодження дістала цивільна інфраструктура: житлові будинки, господарські споруди, автотранспорт. Дані щодо кількості загиблих та постраждалих, а також повний перелік руйнувань та пошкоджень уточнюються.

Прокуратура повідомила про чотирнадцять загиблих та понад 20. Серед загиблих — співробітник ДСНС та фельдшер. Дані щодо кількості постраждалих, а також повний перелік руйнувань та ушкоджень уточнюються.

ракетний удар по Одесі 15 березня 2024 року

"Не панікуйте": енергетики попереджають українців про відключення

Побутових споживачів попереджають про відключення електроенергії та закликають не панікувати з цього приводу. Відповідне повідомлення опублікували на facebook-сторінці "Львівобленерго".

Працівники підприємства попередили, що побутові споживачі можуть отримувати повідомлення про відключення світла. При цьому українців просять не панікувати, оскільки йдеться не про запровадження графіків.

Таким чином енергетики покращують комунікацію зі споживачами та завчасно інформують про планові відключення у зв'язку з проведенням ремонтних робіт. Фахівці попереджають, що відключення можуть бути тривалими – на цілий день.

Українці без світла, фото: Unian