Ісус Христос повернеться після 2030 року: Ісаак Ньютон давно назвав точну дату кінця світу

Знаменитий математик і фізик Ісаак Ньютон пророкував Апокаліпсис у 2060 році. Вчений шукав відповідь на сторінках Біблії, і в результаті окреслив конкретну дату наближення апокаліпсису.

Підкреслимо, що з Ньютона кінець світу не означав винищення життя Землі, а, навпаки, освіту чогось нового.

На думку знаменитого фізика, сам Ісус Христос повернеться до людей у ​​2060 році і розпочне своє правління, яке триватиме 1000 років.

Кінець світу

Популярні новини зараз

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Путін відреагував на рейд російських добровольців

Володимир Путін розкрив причину прориву російських добровольців у Білгородській та Курській областях та "ткнув" пальцем на серію невдач на фронті та невиконані стратегічні цілі, які поставив перед "бійцями" минулого року.

За його словами, головна мета атак на російські об'єкти – перешкодити вкотре стати йому президентом улюбленої країни.

Путін каже, що невдачі на фронті та нездатність досягти стратегічних цілей стали основною причиною прориву добровольців.

Путін, фото з інтернету

Залишилось кілька днів: 2 найважливіші молитви у Великий піст

Великий пост у 2024 році розпочнеться 18 березня і триватиме цілих 40 днів. Весь цей час віруючим людям буде дуже непросто, адже вони повинні будуть відмовитися від безлічі важливих для себе речей, включаючи смачне харчування.

Це чудова перевірка на віру, зміцнити яку вам допоможе молитва. Саме тому ми вирішили зібрати більше інформації про це і розповісти вам, що ви знали, коли потрібно молитися, яка молитва в якийсь час доби буде доречною і так далі.

Церква, молитва, фото: Знай.ua

З 1 квітня піднімуть зарплату: хто отримуватиме більше

Чудові новини для учасників проекту "Армії відновлення"! Східне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці привернуло увагу до важливого рішення Кабміну.

Наразі за виконання суспільно корисних робіт учасникам проекту надається значне підвищення оплати праці.

Згідно з новими стандартами, оплата праці за відпрацьований повний місяць збільшується до 10 650 гривень, а з 1 квітня 2024 року вона ще більше зросте та стане 12 000 гривень.

Гроші. Фото: скрін youtube

Українцям серйозно "заморозили" виплати: той, хто потрапив під удар

Поки всі обговорювали індексацію пенсій, уряд мимохідь вніс деякі зміни, які заморозили майбутні виплати ветеранам війни. Що сталося та як це вплине на наших захисників? Давайте розберемося докладніше.

На початку березня уряд затвердив коефіцієнти індексації пенсій на 2024 рік. Однак, крім збільшення пенсійних виплат, були інші також зміни – і не найприємніші.

Вони стосуються розмірів мінімальних пенсійних виплат для ветеранів війни. Раніше ці виплати були прив'язані до прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність.

Виплати. Фото: скрін youtube