Жодних покупок та готівки: карти "Ощадбанку" скоро перестануть працювати

Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які користуються картками одного з найбільших українських державних банків "Ощадбанк", є дуже важлива інформація. Деяким клієнтам банку навіть доведеться здійснити візит до одного з відділень.

Справа в тому, що частина платіжних карток державного банку, термін дії яких закінчився під час військового стану, будуть дійсні до 31 березня 2024 року.

Про це стало відомо завдяки нагадуванню від пресслужби "Ощадбанку".

Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Прощена неділя-2024: у жодному разі не робіть цього, нагадування всім православним

У неділю, 17 березня, православні християни відзначають прощену неділю.

Прощена неділя – остання неділя перед Великим постом, який триватиме 48 днів до Великодня, і останній день Масляної. Він завершує тиждень веселих масляних гулянь. У цей день спалюють опудало, яке символізує злі сили зими.

Нагадуємо, 2024 року Масляна почалася 11 березня і завершується 17 березня.

Прощена неділя, кадр з відео

Путін помер, але не поспішайте радіти

Російські засоби масової інформації повідомляють про досить приємну звістку – нібито пішов із життя 91-річний Євген Путін, якого називають двоюрідним братом чинного диктатора.

Втім, офіційні державні ЗМІ РФ поки що ніяк не підтвердили цю інформацію. За повідомленнями ряду видань, зокрема IvanovoNews, син покійного Євгена Путіна займає високу керівну посаду у потужному енергетичному гіганті "Газпром", тоді як його дочка є власницею великої вугільної компанії.

володимир путін, скріншот: YouTube

По Білгороду та Курську буде відкрито вогонь: влада закликала евакуювати жителів

Добровольчі організації Легіон "Свобода Росії", Російський добровольчий корпус та Сибірський батальйон радять жителям Білгорода та Курська залишити міста якнайшвидше, щоб уникнути жертв серед цивільного населення.

Про це йдеться у заяві, поширеній РДК.

"Путинські вбивці завдають масованих ударів по мирним українським містам, виставляючи свої позиції між вашими будинками, школами ваших дітей та держустановами. Щодня десятки простих невинних людей (переважно жінок та дітей) гинуть від обстрілів з білгорода. Обстріл України з території білгорода має зупинитися" , - Написав РДК у своєму Телеграм-каналі.

Обстріл Білгорода

Зараз дорого, а стане ще дорожче: в Україні бананам прогнозують жорстке зростання цін

На любителів бананів чекають неприємні новини - ці фрукти незабаром почнуть дорожчати і в Україні, і по всьому світу. І так в українських супермаркетах банани коштують дуже недешево, а найближчим часом можуть стати ще дорожчими через кліматичні зміни.

Один із провідних світових експертів у цій галузі, старший економіст Всесвітнього бананового форуму Паскаль Лю попередив про неминуче подорожчання.

Про це стало відомо завдяки публікації британського видання ВВС.

Банани. Фото: скрін youtube