Президент України Володимир Зеленський висловив думку, що будь-який переможець президентських виборів у Сполучених Штатах Америки не зможе ігнорувати громадську думку американців щодо України.

Відповідаючи на запитання журналістів про стурбованість можливим поверненням Дональда Трампа до Білого дому, як це бачать європейські партнери, Зеленський поділився своєю думкою в інтерв'ю французьким виданням Le Monde і телеканалу BFMTV.

"Якщо американське суспільство не змінить свого ставлення до України, до наших спільних цінностей, до Путіна як до ворога демократії номер один, то незалежно від того, хто буде президентом - Байден чи Трамп - він враховуватиме громадську думку", - заявив Зеленський.

Дональд Трамп

Раніше ми писали стурбованість цивілізованого світу з приводу того, що Дональд Трамп знайшов союзника у Європі.

Популярні новини зараз

Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд

Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат

Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення

Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя

Показати ще

Нещодавно Дональд Трамп висловив своє захоплення угорським прем'єр-міністром Віктором Орбаном, назвавши його "неймовірним лідером" і лукаво відмітивши його нібито неліберальні уподобання.

Трамп не тільки відгукнувся про Орбана з теплом, а й організував для нього тур по своїй резиденції, влаштував вечерю з Меланією Трамп і зустріч зі своїми помічниками, а також забезпечив виступ музичного колективу.

Віктор Орбан, фото з вільних джерел

Цікаво, що зустріч викликала критику з боку нинішнього президента Джо Байдена, який вважає, що Орбан "не вірить в демократію" і "шукає шлях до диктатури". Також Віктор Орбан неодноразово виступав із закликами припинити фінансову підтримку України з боку Заходу, аргументуючи це як найшвидший метод досягнення миру через переговори з Росією.