У недавньому інтерв'ю для телеканалу Fox News, колишній президент США Дональд Трамп висловив думку, що під його керівництвом глобальна політична ситуація мала б інший розвиток.

Зокрема, він стверджує, що конфлікти в Україні та Ізраїлі могли бути уникнуті.

"Росія ніколи б не атакувала Україну. Ніколи. Ви це знаєте, усі це знають. Вся ця відповідальність лежить на Байдені… Усі ці люди, що померли в Україні, Росії та Ізраїлі, усі ці зруйновані території. Люди зараз могли б жити чудовим життям. Ми опинимося на порозі Третьої світової", - заявив Трамп.

Трамп. Фото: скриншот Youtube

Трамп також припустив, що під час його президентства напади Хамасу на Ізраїль не мали б місця, оскільки, на його думку, Іран зазнав би економічного краху.

Популярні новини зараз

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Показати ще

"У них не було б коштів для ХАМАСу, для Хезболли. Вони б не зробили цього за моєї каденції. Я вам це гарантую. Вони зробили це, тому що не відчувають поваги до Байдена", - стверджує колишній президент.

Ці коментарі викликали неоднозначну реакцію у світовій спільноті, оскільки критики наголошують на складності зв'язків між міжнародною політикою та конкретними лідерами.

Втім, Трамп не втрачає надії повернутися до влади, наголошуючи на своєму впливі та здатності вирішувати міжнародні конфлікти.

Трамп та путін. Фото: скриншот Youtube

Раніше Знай.ua повідомляв, що у президентську гонку США може включитися досить несподіваний кандидат – гіпопотам Тімоті може стати новим президентом.

Гіпопотам на ім'я Тімоті вирішив знову випробувати успіх стати великим політиком. Вперше він став кандидатом у президенти США у 2020 році, створив акаунти у соцмережах та завоював кілька тисяч підписників.