ТЦК тепер прийдуть навіть уночі? Адвокат пояснив, що буде після дозволів Кабміну

Нещодавно з'явилася інформація про те, що Територіальні центри комплектування (ТЦК та СП) працюватимуть цілодобово. Тепер у нічний час також здійснюватиметься персонально-якісний облік призовників, медичні огляди та психологічні обстеження ВЛК.

Адвокат Роман Симутін вважає, що такі норми нагадають часи НКВС та чорних воронок, якими возили заарештованих людей.

ТЦК. Фото скріншот Youtube

Хто собі може таке дозволити: українців шокували новими цінами на ковбасу, сир та яйця

Популярні новини зараз

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Великі мережі супермаркетів знову переписали ціни на звичні для українців продукти. Скільки доведеться заплатити за ковбасу, сир та курячі яйця, показують дані моніторингу на порталі "Мінфін".

Українцям доведеться віддавати ще більше грошей за деякі звичні продукти. У першій половині лютого у супермаркетах спостерігається зміна ціни на ковбаси, тверді сири, а також яйця.

Ковбаса, сир, супермаркет. Фото: Знай.ua

У платіжках буде по 3 куби на людину: "Нафтогаз Тепло" терміново звернувся до споживачів

З квітня 2023 року влада знову розпочала обов'язкову повірку коштів обліку для мешканців неокупованих територій. Однак на сьогоднішній день майже 2000 споживачів досі не зробили перевірку лічильників гарячої води.

Що це може означати для власників таких пристроїв та які можуть бути наслідки? "Нафтогаз Тепло" відповів на ці запитання.

Тарифи на воду / фото: Freepik

"Постійно та масовано атакують": у Міненерго зробили важливу заяву

Останні кілька тижнів окупанти атакують енергетичну систему окремих регіонів, проте фахівцям вдається швидко відновити світло. Цієї зими ми уникли блекауту лише завдяки силам протиповітряної оборони.

Він повідомив про те, що окупанти регулярно атакують нашу енергетичну систему і лише завдяки нашим силам ППО, цієї зими українці не мерзнуть без світла та тепла.

Тільки завдяки тому, що наші захисники активно збивають ракети та дрони, ми зараз не живемо за графіком відключень електроенергії.

Українці без світла, фото Getty Images

Б'ють на сполох і звертаються до зоозахисників: передплатники кота Степана підозрюють, що його викрали

Нещодавно соціальні мережі сколихнула новина про те, чи відомий український кіт-блогер Степан захворів після масованої атаки оккупантів на Харків.

На його сторінці в Instagram, яка має понад 1,4 млн шанувальників у всьому світі, 26 січня з'явився пост, на фотографіях якого котик разом із господаркою відвідують лікарню.

Після деякої паузи, 11 лютого, на його сторінці з'явилася посада англійською, де Степан просить своїх шанувальників про матеріальну допомогу для лікування. Звернення було написано англійською мовою, тоді як Степан зазвичай спілкується з українською аудиторією.

Кіт Степан. Фото Instagram