У Німеччині зарізали юного баскетболіста: кричали про Україну та били ножем

На 17-річного гравця юніорської збірної України напали у німецькому Дюссельдорфі через національну приналежність. Арабські емігранти зарізали спортсмена, а його друг зараз перебуває у тяжкому стані у реанімації.

Про це повідомили у Федерації баскетболу Києва.

Зазначається, що вбитий Володимир Єрмаков та його друг Артем Козаченко виступали за молодіжну команду "ART Giants" (U-19) із Дюссельдорфу.

У Німеччині зарізали українського баскетболіста. Фото Facebook

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Мобілізація в Україні: у Верховній Раді хочуть відмовитись від деяких обмежень

7 лютого Верховна Рада у першому читанні ухвалила закон про мобілізацію. Його норми викликають в українців багато питань, адже більшість із них порушують та обмежують права, надані нам Конституцією.

Однак повний текст закону ще недоопрацьований, і стало відомо, що до комітетів Верховної Ради планують внести низку зим до його тексту. Зокрема, депутати мають намір відмовитися від блокування рахунків та обов'язкової реєстрації електронного військовозобов'язаного кабінету.

Про це повідомляє видання Forbes.

Електронний кабінет використовуватиметься для визначення військового статусу громадян, зокрема, відстрочення або бронювання.

Мобілізація, скріншот: YouTube

Невже відігріємось: від прогнозу погоди на тиждень уже стає трохи тепліше

Багатьох українців дуже здивувала погода у першій половині лютого. У більшості областей уже понад тиждень тримається плюсова погода, навіть уночі. На Півдні країни – майже весна. За прогнозами синоптиків, найближчим часом морози на території України не передбачаються.

Відома в соціальних мережах синоптик "Укргідрометцентру" Наталія Птуха розповіла, на яку погоду чекати українцям з 11 по 21 лютого.

За словами Птухи, у ці вихідні погода в Україні буде досить строката та різноманітна.

Дощова тепла погода. Фото: Youtube

Нардеп знайшов, кого мобілізувати насамперед: їхні десятки тисяч

В Україні продовжується дія військового стану, а також відбувається загальна мобілізація. У суспільстві поширюються розмови про те, що чоловіків не залишилося для мобілізації. Протилежну думку висловив нардеп Віктор Балога. За його словами, є навіть ціла група підготовлених українців, яких можна мобілізувати.

Цього разу йдеться про колишніх військових та правоохоронців, які вийшли на пенсію у 40-45 років.

Про це народний депутат написав у соціальній мережі Facebook.

"У країні десятки тисяч людей, які роками отримували блага від країни і рано пішли на пенсію. Маю на увазі військових та правоохоронців, які у 40-45 років йшли на "заслужений відпочинок" та отримували різні пільги, бо "важко" працювали на держава", - написав нардеп.

мобілізація у Львові \ фото телеграм-канали

YASNO змінює тарифи з 1 березня: кому доведеться платити за світло за новими цінами

Компанія-постачальник YASNO попередила споживачів про зміну тарифів із 1 березня. Кому доведеться платити за електроенергію за новими розцінками, розповіли на офіційному сайті компанії.

Перший місяць весни знаменується коригуванням тарифів на електроенергію для деяких споживачів.

YASNO пояснили, що оновлені розцінки діятимуть для всіх непобутових клієнтів компанії. Ці зміни проводяться відповідно до розпорядження регулятора.

Тарифи на електроенергію / фото: Freepik