У 46-й День народження Володимира Зеленського спливли архівні кадри його буйної юності: таким президента не бачили

25 січня Президенту України Володимиру Зеленському виповнилося 46 років.

За роки до почесного президентства під його керівництвом створили велику кількість різних гумористичних шоу ("Ліга Сміху", "Розсміши коміка", "Київ Вечірній" тощо), фільмів та навіть мультфільмів. Яким же він був у дитинстві та юності?

Якщо подивитися його сімейний архів, то на деяких фото Зеленського взагалі не впізнати. Смішна зачіска, штани, іноді не за розміром. І найчастіше він позував поруч із колегами, які водночас і друзі. Ці люди пройшли з ним великий шлях, від участі в КВК до розриву з Масляковим і твердого рішення створити щось своє.

Володимир Зеленський, фото Знай.ua

Популярні новини зараз

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Не укриття, а наркопритон: киянам нема де ховатися, ніхто не реагує на скарги

У Голосіївському районі Києва здійснили ремонт укриття, призначеного для захисту цивільного населення у разі повітряної тривоги. Однак замість того, щоб служити безпечним притулком, це місце перетворилося на наркотичний кубок.

Мешканці будинку, незважаючи на оновлений вид укриття, тепер стикаються з наркозалежними, шприцами, що заселяють його і забруднюють, недопалками та іншим сміттям, розповідає Новини.live з посиланням на розслідування РБК.

Призначене для безпеки громадян укриття за адресою Голосіївський проспект 92/1 стало майданчиком для наркоманів, особливо після того, як у сусідньому будинку почала функціонувати аптека, яка видає метадон.

Укриття, кадр з відео

Для кого зміняться пенсії у лютому: які суми отримають українці

З січня в Україні перерахували низку соціальних виплат у бік збільшення. Серед них і пенсія для людей з інвалідністю.

З початком 2024 року мінімальна пенсія з інвалідності зросла до 2361 грн, тобто українці отримуватимуть на 268 гривень менше. Про те, чи відбудуться зміни у виплатах у лютому, розповів 24 канали.

Розмір виплат залежить від групи інвалідності.

Пенсіонерка. Фото: скрін youtube

Українці надивилися російських блогерів на $5 млн: проспонсували 10 тисяч FPV-дронів армії ворога

На жаль, дуже багато українців продовжують споживати російський контент. Виявилось, що ці люди поповнили бюджет країни-агресорки майже на 5 мільйонів "зелених". Ця ситуація розгорнулася саме тому, що наші громадяни дивилися російських YouTube-блогерів і слухали їхні пісні на стрімінгових майданчиках.

Відомо, що на різних онлайн-платформах автори українського контенту отримують кошти від переглядів і прослуховувань. Тож громадяни України допомогли росіянам заробити.

Виявилося, що протягом року великої війни росіяни отримали дохід понад 80 мільйонів доларів від українців, які слухають російські пісні та інший контент країни-агресори. Із цих коштів – 5 мільйонів сплатили як податок до російського бюджету.

Комп'ютерний клуб, скріншот: YouTube

Платежки за воду за збільшеними тарифами: на кого чекає неприємний "сюрприз"

В Україні діє мораторій на підвищення вартості комуналки Незважаючи на це, деякі тарифи у різних містах країни дорожчають.

З 1 січня для Ужгорода збільшують розмір щомісячної абонентської плати. Про це повідомили у КП "Водоканал м. Ужгород".

За даними підприємства, вартість з початку року зросла для споживачів багатоквартирних будинків, мешканців приватного сектору та власників будинків, які здійснюють комерційну діяльність.

Лічильник води. Фото: скрін youtube