На Хмельниччині чоловік погрожуючи вбивством вимагав у колишної коханої повернути кошти витрачені на неї за час стосунків. Загалом він хотів отримати від українки 28 000 гривень, які начето витратив на її квіти, походи у салон та заправку авто.

Про це йдеться в рішенні Хмельницького апеляційного суду.

Стосунки - арт, скріншот: YouTube

Житель м. Кам’янця-Подільського після розірвання стосунків вимагав у колишньої коханої повернути гроші, які він нібито витратив на неї за час спілкування.

Цікаво, що спочатку він хотів 9 тисяч гривень, а далі сума виросла до 28 000 гривень.

Популярні новини зараз

Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Чоловік постійно писав та надсилав голосові потерпілій, та нагадував на що саме він витрачав свої гроші та скільки вона йому начебто винна.

Подарунки. Фото: Youtube

Через деякий час вимагання українця перетворилися у погрозу вбивством.

Його затримали після того, як потерпіла, під контролем правоохоронців, перерахувала йому на банківську картку 28 000 гривень.

Місцевий суд покарав чоловіка 4 роками позбавлення волі зі звільненням від відбування покарання з випробуванням на 2 роки іспитового строку та стягнув 10 000 гривень моральної шкоди на користь постраждалої жінки.

Стосунки без кохання

Чоловік на тому не заспокоївся і подав апеляцію аргументуючи тим, що потерпіла просто брала у нього гроші в борг та не повернула.

Однак судді "розкусила" жадібного чоловіка, та залишили рішення першої інстанції у силі.

Нагадаємо, що 38-річна вчителька спокусила 12-річного школяра, але її відпустили з поліції, після чого вона взялася за старе.

Раніше ми повідомляли, що хлопець зробив дівчині найромантичнішу пропозицію, але загинув до того, як вона сказала "так", кадри останніх хвилин.

Також, чоловік 3 роки оплакував свою сім'ю, якої ніколи не існувало