Українець висморкався у прапор і отримав термін за це: на зауваження йому було "наплювати"

Історія з міста Вишневець ще раз демонструє, що неправильні вчинки із державними символами можуть мати катастрофічні наслідки для людини.

Особливо якщо щось зроблено в умовах повномасштабної війни. Прапор, герб та гімн уособлюють саме існування країни, за яку гинуть люди.

60-річний чоловік, переселенець із Сумщини, на початку повномасштабного вторгнення знайшов притулок у місті Вишневець Тернопільської області. Однак 8 листопада вважав, що йому можна висякатися в український прапор, біля місцевого супермаркету... просто на очах у перехожих.

Українець поглумився над прапором, фото: tp.npu.gov.ua

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

"Укрзалізниця" уклала "пекельний" договір – без завищеної ціни не обійшлося

Ще до 2024 року "Укрзалізниця" вирішила укласти договір на закупівлю залізничних рейок на "пекельну" суму - 666 мільйонів гривень у ТОВ "Мінерфін-транс".

Ціна, звичайно, рекордно висока, за тонну виходить 1848 доларів (з ПДВ). Хоча ще у лютому 2023 року "УЗ" закуповувала рейки у естонської фірми (AS Skinest Rail), без ПДВ там вийшло 1569 доларів за тонну.

У жовтні було укладено контракт з "Дорінвесткапітал" (1644 долари/тонна з ПДВ) та ще місяць тому "Укрзалізниця" скасувала торги, які були практично завершені, на закупівлю китайських рейок. Там ціна була на рівні від 1094 до 1240 доларів.

Укрзалізниця. Фото: скрін youtube

Незабаром Землю накриють магнітні бурі: штормити буде тричі

Українців попереджають про те, що в січні голова хворітиме не лише від надлишку алкоголю, а й від магнітних бур. Пік геомангнітної активності припадає на три вихідні дні.

У січні 2024 року геомагнітна сонячна активність триватиме менше, ніж у грудні минулого року.

Втім, ці магнітні бурі будуть досить сильними, а тому метеозалежним слід знати, коли потрібно з обережністю поставитися до свого здоров'я.

Магнітні бурі. Фото: скрін Ютуб

Після спроби хабара та потужного скандалу з Ігорем Гринкевичем його компанія продовжить постачати їжу військовим

Після хвилі публікацій у ЗМІ про Ігоря Гринкевича та громадське обурення, у Міноборони запевнили, що всі угоди зі скандальним підприємцем були розірвані.

Однак заступник Міністра оборони повідомив, що один контракт все ж таки залишився. Про це полковник Віталій Половенко розповів на сторінці у Facebook. Угода, що залишилася, стосується постачання харчування військовим у Херсонську та Миколаївську області. Її уклали представники департаменту ресурсного забезпечення, який наразі розформують.

"Угода укладена за результатами тендеру, проведеного на Прозоро – до того, як нам стало відомо про арешти та затримання. Ми вже розпочали ретельні службові перевірки"

Ігор Гринкевич

Instagram-блогерка підтримала Ігоря Гринкевича наживанні на армії: Ну вкрав він. Ну красені"

Історії у соціальних мережах іноді стають джерелом несподіваних думок. У центр уваги потрапила блогерка з нікнеймом krailiukk, яка вирішила висловитися про бізнесмена Ігоря Гринкевича та скандальну обстановку навколо нього.

На думку krailiukk, яким вона поділилася у своєму Instagram, критики Гринкевича в мережі виглядають як недалекі люди, нездатні до чогось подібного. Дівчина дивується з "шуміхи" довкола родини Гринкевича і сміється з людей, які транслюють цю ситуацію в Інтернеті та соціальних мережах.

Так, раніше стало відомо про те, що Ігоря Гринкевича та членів його родини звинуватили у корупції та крадіжці мільярду коштів, які мали бути виділені на потреби Збройних сил України.

Затримання Ігоря Гринкевича, фото: ГБР