Листівки та душевні привітання з Новим роком для близьких людей, колег та друзів є хоч і дрібницею, але досить важливою, на яку все ж таки в передсвятковій метушні практично не залишається часу.

Відразу майже ніхто не зможе вигадати красиве слово навіть у прозі, тому ми пропонуємо вам вибрати кілька варіантів привітань на свій розсуд.

Дракон, символ 2024 року, фото Pinterest

****

З новим роком! Нехай за вікном буде казка, а в хаті атмосфера щастя. Бажаю чудового року тільки з хорошими подіями та добрими людьми!

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями

ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу

Переплатять за комуналку всі, якщо не встигнуть вчасно: українців попередили про лічильники

"Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року

Показати ще

****

Вітаю з 2024 роком. Нехай кожен його день буде наповнений як цей келих шампанського до самих країв іскристим щастям, солодкою любов'ю і веселощами.

****

Нехай наступний 2024 залишить усі погані події в минулому і порадує чистим небом над головою і спокоєм, як у голові, так і у світі.

****

Шлях Новий 2024 принесе нам мир, процвітання та виконання надій. Нехай минулі невдачі залишаються у 2023 році, а нові перемоги чекатимуть на нас у найближчому майбутньому.

****

Новий рік, кадр з відео

****

Незалежно від року, що настав за календарем, бажаю тобі вірити в чудеса щодня, шукати диво в кожній людині та знаходити щастя у будь-якій дрібниці! Бажаю, щоб не ти шукав святкового настрою, а настрій завжди знаходив тебе!

****

З новим роком тебе! З новим щастям! З початком нового життя! Бажаю, щоб ця чарівна ніч наповнила твоє життя особливим змістом, яскравими фарбами, блиском і світлом, якому позаздрили б самі зірки! Новорічна ніч - це чудовий час, коли можна подумати і винести уроки з року, що минає і написати плани на наступні 12 місяців. Тому скоріше загадуй бажання, а краще кілька! Вони обов'язково збудуться!

****

З найпрекраснішим і найчарівнішим святом! Нехай Новий 2024 стане для вас початком чогось нового і прекрасного! Нехай наступного року примножаться всі життєві блага. Здоров'я буде міцним, родина щасливою, а матеріальне благополуччя дозволить втілити в життя навіть зухвалі мрії! З новим роком!

****

З новим роком! Бажаю викинути і шкарпетки з дірками, і думки з дурницями, і сумніви щодо будь-якого приводу. Сподіваюся, твоя поведінка була старанною, і Дід ​​Мороз подарує тобі щось гарне. Бажаю круто зустріти новий рік та провести його під гучним девізом постійного щастя!

****

З новим роком! Бажаю не зустрічати оленів на своєму шляху. Бажаю не заснути передчасно та дочекатися Діда Мороза з крутими подарунками. Бажаю не перебрати з олів'є та шампанським. Бажаю всім серцем повірити у диво та нове щасливе життя. Нехай новий рік для тебе буде нереально успішним та багатійським!

****

Привітання з Новим роком, фото: Уніан

Нагадаємо про найважливіші прикмети для зустрічі Нового 2024 року: прочитайте, щоб не обвалити на себе нещастя.

Раніше ми повідомляли, що зберігайте вже зараз, щоб потім не шукати: поздоровлення з Новим 2024 роком у прозі.