Про це вона розповіла у програмі «Різні люди».

«На мій захист не встала жодна феміністична організація. Жодна. Жодна жінка, звульгаризована феміна не висловила мені підтримки у контексті цієї бридоти. Тому що вони мене ненавидять. Тому що це ліві істоти з лівою ідеологією. Тому що вони ненавидять моєї сили внутрішньої. Тому що я їм опоную на рівні світоглядних цінностей, я їх доводжу до сказу, вони бісяться від мене», - пояснює Ірина Фаріон.

За словами гості програми, щоб вдарити людину, то сенсу у цьому вона не баче, їй достатньо слова, слова – це її єдина зброя. Як вона підкреслює, хтось стріляє за допомогою гранатомета, от наші хлопці на фронті, а вона дасть собі раду словом.

До того ж, констатує гостя програми, ми вже бачимо, який скандал може вчинити слово: про 20 вбитих артилеристів на Запоріжжі під час нагородження ніхто не говорить, а про те, що Фаріон сказала, говорять усі.

«У чому полягає різкість формулювання? Це не різкість, це правдивість. Правда завжди гірка. Це правдивість. А де сказано, що за різкість людину мають засуджувати? Чому не засуджують за м’якість, а за різкість мають засуджувати?», - підкреслює Ірина Фаріон.

Популярні новини зараз

Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди

Якщо у квартирі встановлено бойлер: комунальники терміново попередили українців

Тарифи на тепло змінять, попри мораторій: скільки доведеться платити

Нижче вже не буде? Озвучено курс долара на кінець осені

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Соскін розповів, чому під час прямої лінії путіна на екрані з'являлися дуже незручні для нього питання щодо війни та інших моментів.

Також Знай.ua писав про те, що Хомутовська розповіла коли ми отримаємо зброю.