У Омську батьки катували дитину стоянням на гречці, що аж крупа вросла в шкіру.

Тепер за жінку та її чоловіка, які знущалися з восьмирічногохлопчика, Примушуючи його ставати колінами на гречку, візьмуться в суді.

Травма коліна, фото: iStock

Про злочин матері та вітчима постраждалого хлопчика стало відомо у травні, коли дитині вдалося втекти до сусіда, який і повідомив відповідні органи. Чоловік викликав "швидку", оскільки у дитини були травмовані коліна, навіть більше - гречана крупа практично вросла в шкіру дитини. Лікарі змушені були втрутитись хірургічним шляхом, щоб видалити гречку з тіла хлопчика.

В Омську батьки катували дитину, скріншот із відео: Лента дна

Популярні новини зараз

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Небезпечна хвороба повертається: через травму пальця хлопчик потрапив до інтенсивної терапії

З 1 жовтня платіжки за світло зміняться

Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку

Показати ще

Правоохоронці зайнялися справою. Вітчим постраждалого хлопчика відправлено під арешт, а його мати під підписку про невиїзд. В органах опіки Омської області повідомили, що дитина зараз перебуває з матір'ю. Відомо, що рішення про вилучення хлопчика з сім'ї поки що не ухвалювалося.

Завдяки слідству було встановлено, що дитину карали стоянням на гречці регулярно та за найменші провини. Таке покарання загрожує хлопчику, наприклад, через те, що він пізно повернувся зі школи чи з вулиці. Вітчим змушував хлопчика стояти навколішки навіть уночі, а контролю він записував покарання на камеру.

Чоловіка звинувачують у катуванні неповнолітнього та заподіянні шкоди здоров'ю дитини, а маму хлопчика — у невиконанні батьківських обов'язків.

В Омську батьки катували дитину, скріншот із відео: Лента дна

Нагадаємо, що в рядах росармії нерозумне поповнення? На Росії злодій підпалив два магазини і нічого не вкрав.

Раніше ми повідомляли, що українцям пояснили, що не так з російським серіалом "Слово пацана".