Буквально за кілька місяців в Україні може піти вже третій рік запеклої повномасштабної війни з Росією, проте деякі народні обранці продовжують жити "на широку ногу". Нардепи вмудряються купувати собі елітні автомобілі.

Про це стало відомо завдяки розслідуванню журналістів "Української правди" та відео від Михайла Ткача.

Авто нардепа Івченка, скріншот: YouTube

Журналісти з'ясували, посилаючись на Податкову службу, що цього року народні обранці купували навіть більше цінних автомобілів, аніж до повномасштабної війни.

Це є черговим свідченням того, що розрив між фронтом та мирним життям лише зростає. Чиновники продовжують звичну при мирному житті гонитву за дорогими автомобілями "державників" під час хронічного браку коштів навіть на війну біля самої держави.

Популярні новини зараз

Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили

Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Показати ще

Нардеп Івченко, скріншот: YouTube

Придбав дороге авто народний депутат від "Батьківщини" Вадим Івченко. За Mercedes він дав 150 тисяч доларів. При цьому він не зареєстрований - у власності "Таскмбанку", взятий у лізинг, 2022 року випуску.

Крім того, витратився на цінний автомобіль нардеп Геннадій Вацак. За Rolls-Royce Cullinan він не пошкодував 700 тисяч доларів. Елітний транспорт оформлений на кондитерський будинок "Вацак", проте сам він часто добирається на ньому на роботу до Верховної Ради.

Як йдеться у матеріалі, народний депутат Микола Тищенко у серпні 2023 року придбав елітне авто вартістю 80-90 тис. доларів. При цьому нардеп завбачливо зареєстрував його не на себе.

Нагадаємо, живе на Лазурному узбережжі та катається на Ferrari: як нелегально заробляє на українцях бізнесмен Владислав Гельзін.

Раніше повідомлялося, загадкові "подарунки": як колишній директор ресторану Тищенко отримав майно на $1 млн.

Також, чому Україні досі не передали російські гроші в Європі: у чому проблема.