Андрій Короченцев – старший детектив Бюро економічної безпеки України.

Чоловік під Новий рік вирішив зробити собі подарунок у вигляді квартири у столичному ЖК, вартістю близько 6,5 мільйонів гривень. Про це стало відомо з його Декларації (у розділі суттєві зміни у майновому стані). Площа нової квартири становила майже 100 метрів квадратних.

Розділ про купівлю квартири Короченцева. Фото: скрін Декларації

Детектив Кореченцев Андрій Сергійович Короченцев придбав житло у ТОВ компанії "З управління активами Контадор". Вартість квартири становила 6534800 гривень. За даними декларації, офіційна заробітна плата за минулий рік, склала 101 835 гривень.

Окрім цього у нього минулого року на рахунку було 29 тисяч доларів, тоді як у його дружини 262 тисячі доларів. До БЕБ він працював у ГУНП Дніпропетровської області. Його зарплата на минулому місці роботи складала лише 71 тисячу гривень.

Популярні новини зараз

Путін оголосив про масштабне збільшення чисельності армії

Плату за світло нараховуватимуть по-новому

Тарифи на воду викликали паніку: прогнозують зростання цін та звільнення

Повістку отримають навіть ті, хто не оновив дані: нові правила призову в Україні

Показати ще

Курс долара. Фото: скриншот Youtube

Загалом у власності родини є кілька земельних ділянок, квартира, будинок та навіть кімната в гуртожитку. Власниками нерухомості є не тільки детектив БЕБ Андрій Короченцев, а й його дружина, дочка та син.

Нещодавно Данило Гетманцев пропонував збільшити фінансування БЕБ, за умови реформування цього органу. У 2024 році фінансування цього бюро пропонували збільшити аж до 62%.

Нагадаємо, портал Знай інформував, ексголова Гостомеля вкрав більше 21 млн з бюджету на відновлення міста: жителі залишились із дірявими вікнами та стелями

Раніше на порталі Знай повідомлялося, через суддю Камшу, яка працює на Корбана, "ПриватБанк" не отримав 80 млн грн, – політолог

Також, наш портал інформував, шість сумнівних схем посадовця з Рівненщини