Українка стверджує, що у відділенні "Ощадбанку" їй видали фальшиву купюру номіналом у 500 гривень. Деталі вона розкрила у своєму зверненні на порталі "Мінфін".

За словами українки, вона знімала готівку у відділенні "Ощадбанку" та виявила, що одна з купюр була фальшивою. Клієнтка негайно звернулася до фінустанови, щоб з'ясувати ситуацію.

"Ощадбанк". Фото: скрін youtube

"Було зняття готівки у відділенні банку. Згодом вже вдома виявилось, що одна з купюр 500 грн була фальшива", - поділилася жінка.

Працівники "Ощада", за словами жінки, відправили купюру на перевірку, але по суті переклали відповідальність на її плечі. Жодної компенсації їй не пообіцяли.

Популярні новини зараз

Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат

Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього

Показати ще

"Ощадбанк". Фото: скрін youtube

"В банку відправили її на перевірку, але сказали що самі винні, що треба кожну купюру (на ощуп) як сказала касир, перевіряти.Жах, якщо в банку дають фальшивку, то вже не знаю", - обурилася українка.

Скарга на "Ощадбанк". Фото: скрін Мінфін

Варто нагадати, що в Україні зловмисники найчастіше намагаються запустити в обіг фальшиві купюри номіналом 200 та 500 гривень. В основному, це банкноти старого зразка, випущені до 2015 року.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Досить знущатися...": клієнт "Ощадбанку" втратив доступ до грошей через перевипуск картки.

Також наш портал інформував, гроші та комісію зняли, а готівку не видали: клієнтка Монобанку залишилася без коштів, але з обіцянками банку.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, термін дії картки минув: у "Ощадбанку" пояснили, як пенсіонерам отримати нараховані виплати.