Мобільний оператор "Київстар" забезпечує послугами зв'язку українців не один десяток років. Але інколи до компанії звертаються й невдоволені клієнти.

Українці можуть користуватися не лише тарифними планами, а й перейти на контрактну форму оплати. На офіційній сторінці "Київстар", один з клієнтів оператора стверджує, що йому довелося віддати чималу суму, щоб мати можливість телефонувати.

"Київстар". Фото: скрін youtube

"Не користувався номером на контракті, так потім мусив витратити близько 1 тисячі гривень, щоб закрити борги, які ішли по пошті додому та мати можливість телефонувати знову. Оце у вас політика. скаржиться чоловік

На скаргу чоловіка відповіли представники "Київстар". За їх словами, якщо ви не користуєтеся номером, то необхідно підключити послугу "Тимчасове закриття номеру". В такому випадку не буде відбуватися списання, коли номер не використовується. Коли чоловіка не влаштувала така відповідь, він запевнив, що ніяких кредитів не брав.

Популярні новини зараз

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Показати ще

Але тут є одна особливість. Головною особливістю обслуговування за договором (контракт) є можливість отримувати послуги з післяплатою, за рахунок списання в мінус. Тоді цей борг можна погасити пізніше. Саме на такі умови погоджується абонент, коли підписує договір з мобільним оператором.

Звернення до Київстар. Фото: скрін Фейсбук

Відповідь Київстар. Фото: скрін Фейсбук

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, у "Київстарі" підказали, як поділитись грошима з іншими абонентами: докладна інструкція

Раніше портал Знай інформував, будемо на зв'язку навіть у блекаут: "Київстар" дав надію абонентам

Також наш портал повідомляв, "Київстар" попередив про проблеми зі зв'язком та інтернетом взимку: "Ми не зможемо..."