Щороку у жовтні українці вшановують захисників України, які вже дев'ятий рік дають відсіч російській агресії.

День захисника України 2023 року відзначатиметься у нову дату – 1 жовтня. Це сталося через переход ПЛУ на новоюліанський календар. Повністю свято називається День захисників та захисниць України, адже жінки також беруть участь у бойових діях.

Сьогодні вітаємо усіх військовослужбовців України. Ви наші захисники, опора держави. Спокій наших будинків, спокій близьких – у ваших надійних, сильних руках. Прийміть вітання з найкращими побажаннями: добра, світлого настрою та перемоги!

ЗСУ. Фото: скрін youtube

***

Популярні новини зараз

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд

Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину

Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії

Показати ще

Вітаємо із Днем захисника України! Це справжнє свято мужності та самовідданості, свято лицарства та шляхетності, якими мають справжні захисники, визволителі та захисники України, водночас стало уособленим святом усіх чоловіків. Це свято кожного, хто у той чи інший час віддав свої знання, силу, мужність та професіоналізм справі захисту нашої держави.

***

На честь свята вітаємо всіх, хто має високе звання захисника України! Шолом сердечні привітання ветеранам, учасникам війни, військовослужбовцям, воїнам запасу, батькам та матерям солдатів та бажаємо міцного здоров'я, добра, щастя, згоди Вам та Вашим сім'ям.

***

Вітаю всіх чоловіків та жінок – захисників України. Поки є герої, які захищають мирне майбутнє наших дітей від брехливого підступного ворога, ми обов'язково переможемо. Молимося за вас, воїни України!

***

Шановні захисники України! Ви довели, що ви є гідними нащадками українського козацтва. Щиро бажаю Вам міцного здоров'я, незламного духу та мирного неба! Також щиро вітаю Усіх з особливим Днем для українців – святом Пресвятої Покрови – єдиним релігійним святом, яке водночас є національно-патріотичним та державним. У нелегких обставинах життя українського народу ми просимо Пресвятої Владичиці її Покрови над нами. Бажаю всім нам козацьких вчинків, перемог та глибокої духовності. Нехай прагнення відстоювати свою волю та незалежність і надалі буде неодмінною рисою українців.

***

Ти – справжній чоловік, і ми пишаємось, що в українській армії є такі люди, як ти. Щастя, здоров'я, тиші та миру тобі, дорогий наш захисник! Дякую тобі за те, що ти у нас.

***

Вітаю з 1 жовтня – Днем захисника України! Це – свято наступності героїчних традицій нашого народу, сили духу та мужності, відданості своїй Батьківщині та гордості за його ратну славу. Від щирого серця бажаю Вам доброго здоров'я на довгі роки, успіхів у праці, щастя, благополуччі!

Козацтво: джерело: YouTube

Дозвольте привітати Вас зі святом мужності та патріотизму, святом історії та добра – Днем Захисника України. Це свято не лише чоловіків, це свято всіх, хто любить та захищає свою Батьківщину. Це – свято України. Нехай Ваш будинок буде наповнений світлом і любов'ю, а робота приносить тільки задоволення!

***

У такий знаменний день вітаємо всіх чоловіків і жінок, які стоять на захисті кордонів нашої Батьківщини. Ви сильні, стійкі, сміливі та хоробри. Нехай служба буде спокійною, мирною, а життя – яскравою, довгою, а в будинку панує тепло, затишок та любов. Пошана та слава захисникам Вітчизни, слава Україні!

***

У День українського козацтва та Покрова Пресвятої Богородиці від щирого серця хочу побажати вам міцних сил і незламної віри, бравих ідей та добрих надій, впевнених планів та обов'язкового успіху, невгасимого оптимізму та відмінного виконання всіх поставлених завдань. Нехай береже вас від усіляких бід Свята Богородиця.

***

Нехай щастя, кохання, задоволеність та взаєморозуміння назавжди оселяться у вашому домі. Нехай вам завжди буде кудись повернутися, а День українського козацтва запам'ятається як радісний і зухвалий гордість!

***

Дорогі наші козаки! У це радісне та урочисте свято бажаю вам бути у чудовій формі, завжди прагнути нових вершин, заробляти багато грошей і любити всією душею. Нехай ваша любов і ніжність повернуться до вас сторицею! Нехай сила, мужність, відвага, чесність та цілеспрямованість будуть вашими головними якостями у житті!

***

Нагадаємо про Батьківські суботи за новим календарем: коли Покровська, Димитрієвська та Михайлівська.

Раніше ми повідомляли про молитву до Божої Матері за здоров'я і благо за онуків і дітей: "Накрий своїм святим покровом, захисту від хвороби".