Скандали у Польщі не вщухають. Після інцесту та вбивства дітей, в одному з храмів відбулася оргія за участю священиків та чоловіка, який займається проституцією.

Про це розповіли у польському виданні Gazeta Wyborcza. Оргію влаштували в будівлі, що належить парафії Пресвятої Діви Марії Ангельських в Домброві Гурнічій. Інформатор розповів журналістам цікаві подробиці про те, що священики прийняли пігулки для потенції та замовили повію-чоловіка для розваг.

Храм у Польщі, фото з Вікіпедії

Під час заходу чоловікові погано стало, але священики не дозволяли медикам допомогти йому. Через це на місце викликали поліцію, яка невдовзі розпочала розслідування у справі ненадання допомоги особі, коли їй загрожувала загибель. За це загрожує строк до 3 років.

Також церква заявила про проведення власного розслідування, в результаті якого, як заявили в духовенстві, "буде вжито відповідних заходів, передбачених канонічним правом".

Популярні новини зараз

10 днів без диктантів та завдань: коли в Україні школярі підуть на осінні канікули

Повістки поштою: хто точно не отримає запрошення у ТЦК

Росія готує ґрунт для масового блекауту: "Це фактично підготовка"

Зупинили працівники ТЦК: що робити, щоб не мобілізували прямо з вулиці

Показати ще

Крім того, через деякий час у храмі, де священики влаштували оргію, спалахнула пожежа. Рятувальники врегулювали ситуацію, постраждалих не було. Журналісти у свою чергу вважають, що це сталося на ґрунті секс-скандалу.

Поліція в Польщі, фото ілюстративне: fakty.com.ua

Нагадаємо, дітей від батька доньки закопували живцем: у Польщі знайшли будинок жахів

Раніше ми писали про те, що сюжет, як у фільмах: чоловік купив будинок зі свіжим ремонтом, а в стіні ховалася моторошна лялька з листом - "Сподіваюся, добре спиш"

Як повідомляв Знай.ua, "Не говоримо мовою свиней": грузинський суші-бар відправив росіян додому сьорбати щи