На шокуючому відео знято момент, коли пасажир Ryanair розлютився - напав на персонал, розбив меблі та комп'ютери після того, як, як повідомляється, спізнився на рейс.

На відео, яке розповсюджується в мережі, невідомий чоловік люто зриває футболку і починає кидати меблі у співробітників аеропорту. Його зняли, коли він кидав відро для сміття в стіну, а потім кричав і люто тицяв пальцем у співробітників, які ховалися за скляними дверима в аеропорту Пальми в четвер (21 вересня).

Rayanair. Фото: Youtube

Розлючений пасажир образив одного із співробітників після того, як запізнився на рейс на Гран-Канарію о 5:43 ранку. Якоїсь миті він взяв комп'ютер і розбив його об стіну, а потім проробив те саме зі стільцем і принтером, повідомляє Ultima Hora.

На підлозі біля виходу на посадку розкидали зламані предмети меблів. У повідомленнях йдеться, що кількома хвилинами раніше він нібито зазнав фізичного насильства співробітника Ryanair.

Популярні новини зараз

ТЦК витратить 10 мільйонів на перевезення військовозобов'язаних

Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати

З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

У паніці співробітники звернулися по допомогу. Шістьох охоронців прибули на місце хаосу і виявили, що чоловік все ще розлючений. Повідомляється, що потім він увійшов до жіночого туалету, де нібито розбив дзеркало і погрожував накласти на себе руки.

Пасажир Ryanair влаштував бешкет, кадр з відео

Повідомляється, що чоловік порізав собі груди та живіт, перш ніж охоронцям вдалося утримати його до прибуття співробітників цивільної гвардії Іспанії. Його доправили до лікарні для лікування, а потім затримали у поліцейській дільниці.

Нагадаємо, що чоловік роздягся і став посеред дороги, розмахуючи своїм "куяльником": машини ледве встигли згорнути.

Раніше ми повідомляли, що хлопчик зґвалтував 11-річного однокласника, але з ним навіть нічого не зробили: що не так із цією школою.