З міста Харків, яке практично щодня перебуває під ворожими обстрілами росіян, прийшли нові новини політичного характеру. Тут народний депутат Олександр Фельдман із колишньої "ОПЗЖ" (Відновлення України) вирішив у Харкові створити власну охоронну компанію.

Є думка, що таким чином Фельдман повертає до міста "лихі 90-ті" та створює собі приватну військову компанію. З цією думкою погоджується колишній народний депутат Ігор Мосійчук, який на даний момент займається активною громадською діяльністю, і іноді виступає в ролі правозахисника простих громадян.

Ця інформація з'явилася у його Telegram-каналі.

Публікація Ігоря Мосейчука, скріншот: Telegram

"Логіка рішення проста - захист бізнесу та активів. Тому що дуже неспокійно. Конкуренти підтискають. Під охорону планують взяти ринок Барабашово, ФельдманЕкоПарк та інші важливі об'єкти, які належать Фельдману.

Популярні новини зараз

З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися

Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені

Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Показати ще

Проблема в іншому – до приватної військової компанії Фельдман хоче залучити колишніх військових, які володіють вогнепальною зброєю та відповідними навичками, у т.ч. - бойових дій.

Ось тільки робити з Харкова Чикаго 30-х років минулого століття – вочевидь перебір. Хрінова ініціатива.", - повідомляється у публікації.

Ігор Мосійчук

Нагадаємо, депутат-військком під Одесою за час війни став доларовим мільйонером: земля біля моря, паркування та квартир на 500 кв.м.

Раніше повідомлялося, "Вранці вручає повістки, а ввечері бухає під російську попсу": у мережу злили відео "відпочинку" заступника начальника ТЦК під Одесою.

Також, "Переломний момент не лише на фронті...": Романенко нагадав 1918 рік.