Тетяна Ремлі була дуже незадоволена, коли усвідомила, що однієї допомоги у розмірі 10 тисяч фунтів їй не вистачає для життя, тому вона вирішила вбити свого чоловіка-мільйонера.

Жінка найняла кілера, щоб той обірвав життя її заможного чоловіка Марка, пише видання dailystar. На такий крок вона пішла після того, як суд скоротив її щомісячну допомогу з 40 000 фунтів стерлінгів до всього лише 9 500 фунтів стерлінгів. Цієї суми не вистачило, щоб забезпечити всі її забаганки, адже гламурна 42-річна наїздиця звикла жити гарно.

Тетяна Ремлі, фото Facebook

Злість Ремлі не знала кордонів, тому вона запропонувала їхньому спільному другу кругленьку суму в 1,5 мільйона фунтів стерлінгів (2 мільйони доларів США), щоб він вбив чоловіка. Проте друг не зрадив і попередив Марка, що затіяла його дружина.

Подружжя з Флориди не раз хотіло розлучитися, а звіти поліції вказують на те, що в їхній сім'ї було жорстоке поводження з обох сторін. Втім, Тетяна навіть спалила їх дім на ранчо всього через кілька днів після того, як найняла кілера, за словами чоловіка.

Популярні новини зараз

Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах

Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів

Показати ще

Адвокат жінки зізналася, що Тетяна має фінансові проблеми, а скорочення щомісячної допомоги позбавило її можливості жити, бо раніше вона мала по 50 тисяч доларів на місяць.

Тетяна Ремлі, фото Facebook

Марк розповів про невдалу спробу дружини і тепер її звинувачують у підбурюванні до вбивства, що карається 9 роками позбавлення волі.

Нагадаємо, 59-річна Вікторія виграла в лотерею і поки забирала гроші, перемогла знову: цифри були ті самі

Раніше ми писали про те, що наречена не може знайти ідеальне плаття для весілля з привидом і хвалиться інтимом з ним: "Це була бурхлива ніч"

Як повідомляв Знай.ua, жінка зробила селфі на пляжі, але катастрофа була дуже близько: що з нею сталося