Поки буквально 18-річні хлопці, живучи в окопах, захищають нашу Батьківщину, у Львові знайшлися відморозки, які захотіли похизуватися зброєю на камеру. Двоє курсантів Львівського університету внутрішніх справ відкрили вогонь прямо посеред міста.

Про це стало відомо з Telegram-каналу журналіста Костянтина Андріюк.

Відео стрільби курсантів вмить розлетілося мережею, та звичайно потрапило на очі військовим.

Його розмістив військовий 214-го окремого спеціального батальйону OPFOR.

Популярні новини зараз

Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться

"Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року

Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир

Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії

Показати ще

На кадрах добре видно, як хлопець, сидячи на задньому сидінні автомобіля, відкриває вікно, начебто перезаряджає зброю та стріляє прямо на вулицю. Також біля водія авто, з якого стріляли, можна помітити пляшку пива.

У повідомленні Костянтина Андріюка зазаначається, що учасники на відео – курсанти Львівського університету внутрішніх справ – хлопець, який стріляє, та дівчина.

Після розголосу учасники відео надіслали оригінал відео, де немає звуку пострілів, та зізналися, що наклали звук для контенту у соцмережах.

Виникає питання чому в ситуацію не втрутилася поліція, адже в стані алкогольного сп'яніння хлопець міг натворити багато біди зі зброєю в руках.

Нагадаємо, що інформаційний портал Знай, інформував, чоловік розірвав собі горло, намагаючись стримати чхання: що з ним було далі

Раніше на порталі Знай, повідомлялося, київських тітушок, які вбили добровольця Щербину, випустили на волю: "Купили суд та прокуратуру"

Також наш портал інформував, першим зустрічав окупантів, а тепер поневіряється росією без надії: колаборант відчув, як "руськіє своїх не кидають"