Молодята були виявлені мертвими після того, як повідомили друзям про підозрілого молодого чоловіка, який блукає поблизу їхнього житла.

Про це розповіли у виданні 7news.

Як повідомляється, дивний випадок стався в штаті Юта, за 418 км на південний схід від Солт-Лейк-Сіті.

Скрін, відео YouTube кемпінг

Як повідомляється, подружжя знайшли застреленими через кілька днів після того, як вони розповіли друзям, що турбуються через "жахливого хлопця", який переховувався поблизу їхнього кемпінгу. Згідно з заявою шерифа округу Гранд, тіла 38-річної Крістал Мішель Тернер та її 24-річної дружини Кайлен Керрол Шульте були виявлені в середу у Ла-Сал-Луп-роуд у Моаві, штат Юта.

Популярні новини зараз

Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах

Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем

Українців позбавляють відстрочки – що треба зробити негайно

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

Показати ще

"В даний час офіс шерифа округу Гранд веде розслідування вбивства. Ми відслідковуємо всі можливі версії, які потрапляють до нашої уваги під час цього розслідування. Офіс шерифа вважає, що наразі в районі округу Гранд немає небезпеки для населення", - йдеться у заяві.

Тернер та Шульте вели богемний спосіб життя, переїжджаючи з кемпінгу до кемпінгу. Пара, що одружилася тільки у квітні, вела безтурботний спосіб життя, пересуваючись у своєму переробленому фургоні. Друзі та колеги почали турбуватися про них, коли вони обидві не вийшли на роботу.

"Вони насолоджувалися життям і не турбувалися про матеріальні речі. Немає очевидного мотиву. Їх любила вся громада. Вони чудові люди", - кажуть сусіди по табору.

Кайлен Керрол Шульте, фото із соцмереж

За кілька днів до зникнення Тернер і Шульте зустріли друзів у місцевому барі та сказали їм, що їх турбує, що хтось розташується у кемпінгу поблизу.

"Вони сказали, що їм потрібно переїхати до іншого табору через якогось жахливого хлопця поблизу. Ці дівчата жили на природі, вони були незалежні та впевнені в собі. І щоб хтось змусив їх почуватися некомфортно, це мав бути дуже серйозний дискомфорт", - упевнені друзі загиблих.

Нагадаємо, що мільйонер вирішив пожити з канібалами і "зник" - правда розкрилася через десятки років.

Раніше ми повідомляли, що чоловік виявив на пляжі шмат металу, який виявився дуже дорогими монетами: розбагатіти не вдалося.