Загадка зникнення мільйонера, можливо, була нарешті розкрита після появи кадрів, на яких, як видається, зображений голий білий чоловік, який полює разом із членами племені канібалів.

Майкл Рокфеллер – член відомої багатої родини Рокфеллерів – зник під час поїздки до Папуа Нової Гвінеї у 1961 році. 17 листопада невеликий човен з Рокфеллером і голландським антропологом Рене Вассінгом, що прямував на острів, потрапив у халепу.

Майкл Рокфеллер, скріншот: Youtube

"Думаю, я зможу доплисти", - заявив він тоді антропологу.

Тоді до берега було лише 5 кілометрів, але більше чоловіка після цього ніхто не бачив. Однак нещодавно було виявлено кінозйомки, поблизу його місця зникнення, які можна назвати "цікавими". Виявляється, чоловіка бачили задовго після його "смерті" у джунглях. Все через кадри з життям племені асматів та їх житла. Документальну зйомку вивчили через 40 років, щоб вирушити до Нової Гвінеї та пошукати Рокфеллера ще раз.

Популярні новини зараз

Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах

ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів

З 1 жовтня платіжки за світло зміняться

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

Показати ще

Справа в тому, що на відео Мілта Макліна, серед місцевого племені, був помічений білий бородатий чоловік, який був дуже схожий на Майкла.

Майкл Рокфеллер, скріншот: Youtube

Вже незабаром у документальному серіалі про нього з'явилися ще одні, але вже неприємні дані. Бо знайшлася людина, яка зізналася, що з'їла мільйонера з Нью-Йорка через помсту.

Нагадаємо, дівчина "неспеціально" пукає де завгодно і свариться через це з хлопцем щодня: "Я маю право"

Як повідомляв "Знай.uа", дівчина з гордістю демонструє непоголені пахви з ногами і закликає жінок не соромитися: "Як вам моє тіло?"

Знай.ua писав, 21-річна красуня потонула через кілька годин, після публікації в Instagram: "Вільна і дика"