Цього року українці відзначають 32 роки незалежності країни. Це визначний день для всіх нас.

Пройшовши крізь важкі випробування, нація нарешті змогла стати незалежною, але продовжує боротьбу з російськими окупантами з думками про світле майбутнє. Ми маємо жити так, як мріємо.

День незалежності України

Тож нехай усі побажання нації збуваються якнайшвидше! Країна успішно долає всі перешкоди та процвітає. Стає могутньою багатою державою! Але жодне свято сьогодні не обходиться без привітань. Пропонуємо добірку гарних слів із Днем незалежності України.

****

Популярні новини зараз

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

Хочеться закричати — Хай живе вільний, вільний народ! Що ще побажати щедрій Україні, як не процвітання, здоров'я. Щиро бажаємо, щоб ваші сім'ї ваші завжди були згуртованими, столи - повними, свята - по-доброму божевільними, сусіди - щирими і розуміючими, а друзі - справжніми і готовими піти за вами ні дивлячись нема на що!

****

Роки забрали нас від подій 1991 року, коли Україна набула своєї Незалежності, але в пам'яті залишилися події тих днів, але головне, що залишився набутий статус, це чарівне слово незалежність! І цей статус важливий як для країни загалом, так і для кожного жителя країни. Давайте берегтимемо свою Незалежність, а разом з цим і Незалежність нашої країни!

****

Вітання до свята

Хочеться сподіватися, що День незалежності додасть нашій нації сил. Нехай буде міцним дух і міцною віра у краще майбутнє! Давайте намагатись спільними зусиллями прокладати дорогу в прекрасне майбутнє!

****

Якою б не була погода, хочеться побажати українцям, щоби душу кожного радувала душевна весна. Нехай у ваших серцях буде чудова погода! Внутрішній усім незалежності та свободи!

****

Нехай День незалежності стане вдалим у суцільній низці вдалих днів! І нехай ця низка буде справді суцільною, без дірок і перерв!

****

Нагадаємо про прогноз щодо долара: експерт розповів, чи чекати "різких поворотів" курсу.

Раніше ми повідомляли, що Граф Дракула плакав кривавими сльозами: вчені виявили у найжорстокішого правителя рідкісне захворювання.