Що люди роблять у себе вдома - це їхня справа, але коли ви живете з іншою людиною, вам, можливо, доведеться встановити деякі правила, щоб не було жодних проблем.

Одна 24-річна дівчина була дуже засмучена, коли її хлопець попросив її перестати пускати гази у їхньому будинку. Вона пояснила, що з 30-річним хлопцем у відносинах майже два роки, з них вони живуть разом останні чотири місяці. Вона опублікувала пост на Reddit, В якому пояснила, що її партнер дуже "роздратований" нею, тому що вона "занадто багато" пукає в їхньому будинку, і це "огидно".

Пускає гази, скріншот: Youtube

"Я схильна пускати гази кілька разів уночі, і він стає дуже роздратованим і звинувачує мене, що я роблю це навмисно (але це не так). Він каже, що мені не потрібно їх вичавлювати", - заявляє вона.

А невдовзі вони посварилися, бо вона випадково пустила гази на кухні. І їй дуже набридло таке ставлення з його боку, коли він каже їй, що те, що вона робить, "не природно" і що вона повинна "бути жіночнішою".

Популярні новини зараз

"Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка

В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни"

На порозі хлібної кризи: українців шокували новими цінами – і це не межа

До 9,99 грн за куб: кому доведеться більше платити за газ

Показати ще

Пускає гази, скріншот: Youtube

Вона додала: "Я вважаю, що маю право пускати гази у своєму власному будинку, не зазнаючи засудження. Я сказала йому, що втомилася".

Пара зараз спить у різних кімнатах і не розмовляє, тому вона звернулася за порадою на форум.

Нагадаємо, малюк застрелив свою маму у прямому ефірі: пістолет "вклав у руки" неуважний батько

Як повідомляв "Знай.uа", дівчина з гордістю демонструє непоголені пахви з ногами і закликає жінок не соромитися: "Як вам моє тіло?"

Знай.ua писав, підліток кинув школу в 10 класі і в 19 років став мільйонером: оцінки на іспитах нічого не значать