Жінка, яка відмовилася від гоління заради свого комфорту, кинула виклик тролям, які благають її поголитися, виставивши напоказ своє лобкове волосся у яскраво-жовтогарячому бікіні.

Ліді, яка розміщує відео в Тікток під ім'ям користувача @lydihairy, поділилася кадрами про те, як вона виходить з басейну у відвертому бікіні.

Кадр з відео Ліді

Тим не менш, кліп, здавалося, розділив шанувальників, оскільки вона впевнено продемонструвала свою неголену ноогу та волосся на лобку, а також закликала інших хвалитися своїми природними тілами.

У ролику, який набрав понад 2400 лайків, вона написала: "Якщо твоє тіло в бікіні, то це тіло в бікіні. Покажи це!"

Популярні новини зараз

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів

З 1 жовтня платіжки за світло зміняться

Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку

Показати ще

Але потім спитав у фанатів у підписі: "Як вам моє тіло в бікіні".

Користувачі TikTok не могли вирішити, подобається їм чи не подобається цілком природний вигляд. Деякі казали їй, що вона виглядає чудово, як писав один із них: "Сильна і горда природна краса".

Інший додав: "Чудово з волоссям… Ідеально".

Третій прокоментував: "Мені подобається твоє волосся".

Четверта навіть заявила, що має "врятувати ліс", на що Ліді відповіла: "Я намагаюся".

Інші сказали їй, що це виглядає справді жахливо, коли деякі неадекватні люди називали її мавпою, диким вепрем чи навіть болотяною істотою. Проте вона не дозволяла тролям образити її, оскільки вона зняла відповідь одному хейтеру, який написав: "Це огидно. У неї більше волосся, ніж у мене".

Ліді відповіла: "Немає нічого огидного в природному волоссі на тілі... підрости".

Кадр з відео Ліді

Впевнена в собі британка вже не вперше публікує відео, де з гордістю демоснтрує волосся на своєму тілі. Вона відмовилася від гоління навесні і заявила, що з радістю зустрічає "літо волохатої дівчини".

Нагадаємо, що жінка безкоштовно забирається у будинках по всьому світу, але на рахунку у неї вже більше мільйона: "Мені це подобається".

Раніше ми повідомляли, що біозброя в дії: окупований Крим атакували паразити, які обожнюють людську шкіру.