Підліток, який покинув школу в 15 років, сказав усім, хто не склав іспити , не хвилюватися, оскільки він керує піар-фірмою вартістю 1 мільйон фунтів стерлінгів (1 272 020 доларів).

19-річний Олівер Ходжсон покинув школу в 10-му класі без будь-якої формальної кваліфікації, щоб уникнути хуліганів, які знущалися з нього. Але, незважаючи ні на що, під час карантину він заснував дві успішні компанії у сфері PR та організації заходів.

Вчитель і школярі

Тепер у нього працює сім членів команди, і до серпня 2024 обсяг продажів компанії повинен досягти 1 мільйона фунтів стерлінгів. 17 серпня підлітки по всій Великій Британії отримали результати A-Level. Щодо Олівера, то він покинув школу до того, як склав іспити GCSE або A-Levels, але це ніколи його не зупиняло.

Він відкрив свій перший офіс у травні 2021 року, а наступного місяця проведе фестиваль на 25 000 осіб із Софі Елліс Бекстор та іншими. Олівер з Камбрії сказав: "Цей коричневий конверт, які б результати не дістали студенти, не визначатиме їх. Навіть якщо люди не отримають те, на що сподівалися, можливості все одно будуть. Я покинув школу в 15 років через психічне захворювання, викликаного безжальними знущаннями, але я маю хватку і пристрасть. Я знав, що хочу увірватися у світ PR та маркетингу, тому я просто пішов на це".

Популярні новини зараз

Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф

Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову

"Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка

З 1 жовтня платіжки за світло зміняться

Показати ще

Олівер Ходжсон, фото: Карлос Рейна Сільвестре / SWNS

Після довгих років подивів, у тому числі образливих графіті на стінах туалету, проблеми з психічним здоров'ям змусили Олівера покинути школу. Він також стверджував, що не зміг досягти успіху на шкільних іспитах і не вірить, що зміг би досягти успіху на випускних іспитах.

Після того, як він покинув школу, він навчався вдома онлайн та з батьками. Олівер отримав великий прорив у червні 2020 року, коли розпал Covid породив величезний попит на піар у сфері охорони здоров'я.

Він зареєстрував власну компанію Platinum Live і працював із постачальником послуг з догляду на дому. Але саме його перший клієнт-знаменитість Гері Маккі, відомий як марафонець Камбрії, дав Оліверу прорив.

Олівер Ходжсон, фото: Карлос Рейна Сільвестре / SWNS

Тепер його PR-фірма також працювала разом із Porsche, Chris Moyles та Scouting for Girls протягом останніх трьох років. Олівер приписує свої досягнення своєї цілеспрямованості та ентузіазму. Він вважає, що досвід важливий у галузі, де часто переважають академічні дипломи.

Нагадаємо, що жінка безкоштовно забирається у будинках по всьому світу, але на рахунку у неї вже більше мільйона: "Мені це подобається".

Раніше ми повідомляли, що біозброя в дії: окупований Крим атакували паразити, які обожнюють людську шкіру.