Відео, на якому офіціант заходить у воду вище за пояс, щоб обслуговувати клієнтів, стало неймовірно популярним.

Подія сталася в Греції, але, як виявилося, вірусним ролик став через шквал критики щодо трудових прав у країні. На відео видно, як молодий офіціант тримає в руці тацю... і зараз практично змушений плакати, щоб обслужити клієнтів.

Офіціант

Пляж Агіа Марина є популярним курортом, розташованим на північно-східному узбережжі грецького острова, приблизно за 4 км на південь від столиці Родос.

"Ера рабства закінчилася", - заявляє міністр праці Адоніс Георгіадіс про офіціанта в Греції.

Популярні новини зараз

Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем

Небезпечна хвороба повертається: через травму пальця хлопчик потрапив до інтенсивної терапії

В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни"

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

Він засудив пляжний бар, у якому дозволено таку практику. Власник пляжного бару сказав, що це був "поодинокий інцидент" і взагалі... ролик був опублікований конкурентом. Крім того, він додав, що молодий офіціант, який працює в його бізнесі останні п'ять років, не скаржився. За свою роботу він одержує 3000 євро на місяць.

"Інспектори запитали робітників, чи змушую я їх заходити в море, і вони відповіли їм, що роблять це заради кращих чайових", - додав він.

Нагадаємо, російські ракети дісталися і Австралії: про постраждалих не повідомляється

Як повідомляв "Знай.ua", астрофізик заявив, що протягом місяця ми дізнаємося про присутність НЛО на Землі: вони тут з 2014 року

Знай.uа писав, чоловік відсудив у колишньої дружини більше мільйона, які вона тільки-но отримала: "Це було не схоже на неї"