Служба безпеки України спільно з Державним бюро розслідувань проводять обшуки у колишнього нардепа-регіонала, ексвласника "Прямого" Володимира Макеєнка. Він підозрюється у відмиванні понад 500 мільйонів гривень, повідомляється на сторінці СБУ у facebook.

Правоохоронці проводять обшуки на місцях проживання та роботи колишнього народного депутата України, ексзаступника голови фракції забороненої Партії регіонів. Він підозрюється в легалізації доходів, які були отримані злочинним шляхом загальною сумою понад 500 мільйонів гривень.

Обшуки у екс-регіонала. Фото: СБУ

Також СБУ та ДБР підозрюють колишнього нардепа в ухиленні від сплати податків у 2011-2014 роках на суму близько 63 мільйонів гривень. Щодо політики порушено кримінальне провадження за двома статтями.

Обшуки у екс-регіонала. Фото: СБУ

Популярні новини зараз

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

"Санкція статей передбачає покарання до 12 років ув’язнення із позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна", - йдеться у повідомленні.

Раніше портал Знай повідомляв, спільник військкома-олігарха Борисова втік за кордон: навіть міцні зв'язки не допомогли відмазатися.

Також наш портал інформував, депутат-військком під Одесою за час війни став доларовим мільйонером: земля біля моря, паркування та квартир на 500 кв.м.

Крім того, ми писали, на Одещині бухгалтер обдурив морпіхів на 10 млн грн: "Нараховував зарплати своїм знайомим".