Командир 2-го штурмового батальйону 3-ї Окремої штурмової бригади Дмитро Кухарчук прокоментував відпочинок "слуги народу" Богдана Торохтія за кордоном під час війни. Комбат звернувся до президента Зеленського, з проханням втрутитись та покарати зухвалого чиновника.

Богдан Торохтій з дружиною. Фото: Youtube

Про це він написав на сторінці в Telegram.

Комбата щиро обурює той факт, що Торохтій дозволив собі у розпал війни протягом трьох місяців відпочивати закордоном та регулярно змінювати авто, на більш дорогі варіанти. За його поїздки вступився навіть лідер фракції "Слуга народа".

Богдан Торохтій, скрін-YouTube

Популярні новини зараз

Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф

"Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів

Показати ще

"Він за період війни встиг поміняти кілька авто, обираючи все більш люксові варіанти, а у 2022 протягом трьох місяців катався на курорти за кордон. Останній факт народний обранець навіть мав нахабство заперечувати"- зазначає він.

Військового дратує той факт, що з самого початку повнмасштабного вторгнення, йому жодного разу не давали відпустку на місяць, а тим паче він також не може собі, як військовий дозволити відпочинок закордоном. Він підкреслює, що за виїзд він буде нести кримінальну відповідальність, а чиновники у війну продовжують безкарно порушувати закон.

Елітне авто Богдана Торохтія. Фото: Youtube

"Я воював з лютого 2022, і мені відпустку ніхто на місяці не виписував. Немає в живих уже багатьох хлопців і дівчат, які захищали Україну в той час, коли Торохтій відпочивав. А покинути поле бою та поїхати на курорт ми теж не можемо – це кримінальна відповідальність, розповіді про совість тут не допоможуть. Але ми ж всього лише військові, а не народні обранці, яким "можна усе""- пише військвослужбовець.

Дмитро Кухарчук нагадав про те, що з моменту коли вибухнув скандал про чиновника вже пройшло декілька місяців, а він досі непокараний та продовжує отримувати депутатьску зарплату з кишень українців, які платять податки.

Богдан Торохтій. Фото: Youtube

"Запитання: нахріна нам Торохтій взагалі? З моменту скандалу за його участі минуло не просто два місяці, а дві зарплати народного депутата. То чому платники податків утримують цього дармоїда? Чим він заробив на таке люксове життя? Чим він кращий за інших, яких уже покарали?"-пише Кухарчук.

Комбат вирішив від безсилля звернутись до президента Зеленського та попросив його в втрутитись в ситуацію.

Нагадаємо, скандальний Торохтій наважився попросити у Кличка 8 квартир у Києві для "помічників".

Як писав "Знай.ua" нардеп Богдан Торохтій стомився під час війни: їздить відпочивати за кордон та придбав дорогу автівку.

"Знай.ua" розповідав, що нардеп Торохтій порадував себе у Європі люксовою автівкою за 7 мільйонів.