У зв'язку з гучними корупційними скандалами з працівниками ТЦК та СП, національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) оголосило про масові перевірки. Проте після військкоматів фахівці обіцяють також перевірити працівників митниці.

Коли НАЗК завершить перевірки керівництва ТЦК та СП в областях України, агенство почне аналізувати роботу української митниці, адже за час війни і там були випадки з хабарами, здирством та корупцією.

Українська митниця

Глава НАПК Олександр Новіков заявив про це 22 липня в ефірі національного телемарафону "Єдині новини". Орієнтовно, перевірки стартують вже через три місяці.

"Митниця. Сподіваємося впоратися з військовими комісаріатами за три місяці та через три місяці приступити до перевірок митників", – сказав керівник національної агенції.

Популярні новини зараз

3600 грн зайвими не будуть: пенсіонерам пропонують матеріальну підтримку

ТЦК почали перевіряти салони авто

Мають подати документи до 1 липня: українцям зробили важливе оголошення

Втомлені та злі українці збунтувалися через "світлове шоу" в столиці вночі: YASNO спробували виправдатися

Показати ще

Крім того, українців та представників медіасфери закликали скаржитися на незаконні випадки, які стосуються керівників відомств та державних організацій. За словами голови НАЗК, спільними зусиллями вдасться навести в країні лад.

"Тільки спільно з суспільством, медіаспільнотою ми зможемо зробити нашу країну цілком добропорядною", – додав Олександр Новіков.

НАЗК, фото pravda

Раніше ми писали про те, що немає зарплати – немає роботи: українцям, яким не платять, дозволили сидіти вдома та чекати грошей

Як повідомляв Знай.ua, є на воду, значить – на газ не буде? Українцям відповіли, на які комунальні послуги надають субсидії