monobank, як і низка інших українських банків, є учасником програми єВідновлення.

Українці залишили негативний відгук щодо роботи карт банку, які обмежені використанням лише тих мереж, що зазначені на сайті банку. Зазначають, що картою фінустанови можна скористатися тільки в тих магазинах, які представлені у них на сайті. Відгук оприлюднили на сайті відгуків Мінфін.

Руйнування в Україні, фото weukraine

Монобанк, який отримав гроші на карти клієнтів, які відкрили в його банку картку єВідновлення, обмежує на сьогодні оплату тільки в тих магазинах, які представлені у них на сайті? Хоча перелік магазинів вказаних на офіційному сайті єВідновлення набагато більше ніж на сайті Монобанку! — йдеться у відгуку.

Українець зазначає, що тим самим Монобанк "просуває продукцію великих мереж Епіцентр, Нова Лінія, Леруа!"

Популярні новини зараз

До 9,99 грн за куб: кому доведеться більше платити за газ

Плату за світло нараховуватимуть по-новому

Тарифи на воду викликали паніку: прогнозують зростання цін та звільнення

В Україні ухвалили "історичне" підвищення податків: головні нововведення

Показати ще

Скриншо відгуку. Мінфін

Мій магазин, який внесений до цього списку, та скарги на гарячу лінію Монобанку упродовж 3-х діб у період, коли клієнти мали можливість розрахуватися карткою єВідновлення відкриті в Монобанку, не проходили оплати, коментуючу причину відмови в ДІЇ! Клієнти, які мають таку ж картку в Приват Банку, просто купували необхідний товар!!! і оплата приймалася! через екваринг Монобанку) Питання це змова великих мереж та монобанку??? чи?

Нагадаємо, ми писали, що повідомлення від ПриватБанку, дзвінки від представників та крадіжки карток: Україну захлеснула хвиля шахрайств, як врятувати гроші.

Як повідомляв "Знай.ua" генератори та повербанки ще знадобляться: у профільному комітеті попереджають про відключення світла.

Також "Знай.ua" інформував, українським родинам с дітьми допоможуть продуктами: куди звертатись.