Ми вже звикли до того, що з Росії часто приходять новини, які дуже нас смішать і змушують розуміти, що добре, що ми - не вони.

І ми вирішили розповісти нашим яітелям історію ще одного зашквара з "доблесними вояками Росії". Про це стало відомо завдяки жіночому форуму, де дамочки скаржаться один одному на життя, чоловіків, дітей та інше.

Росіянка любить темношкірих, скріншот: Youtube

Дівчина розповіла, як вона залишилася із кредитом на шиї після того, як її хлопця забрали воювати.

"Мій хлопець Андрій розбив свій телефон, а ось грошей на новий у нього не було. Він захотів взяти телефон на виплат, але я сказала, що краще ходити без телефону, ніж залазити в кредити. Хлопець погодився зі мною, знайшов якийсь старий" кнопковий телефон і почав користуватися ним" , - ділиться росіянка.

Популярні новини зараз

У ТЦК облаштують місця для побачень: битва за військовозобов'язаних стане запеклішою

10 днів без диктантів та завдань: коли в Україні школярі підуть на осінні канікули

Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші

Соціальна допомога для пенсіонерів: які документи потрібні для оформлення

Показати ще

За тиждень хлопець сказав, що колеги з роботи сміються з його старого телефону. Тому йому точно потрібно взяти новий смартфон на виплат. Він пішов у банк, але йому відмовили. Виявляється, що має погану кредитну історію. Хлопцеві не сподобалося розклад подій, і він вирішив умовити дівчину взяти кредит на її ім'я, а виплачувати його він обіцяв сам.

Мобільний телефон. Фото: YouTube

Але всі ми знаємо ціну слів росіян і тому хлопець "кинув" дівчину, не дивлячись на запевнення, що навіть якщо вони розлучаться, кредит її не повісить.

"Після довгих умовлянь свого хлопця я погодилася. Наступного дня поїхала до банку і мені схвалили кредит на рік. На гроші ми взяли новий смартфон. Хлопець був шалено вдячний, що я його врятувала. Два місяці він спокійно ходив зі своїм новим телефоном, виплачував кредит. Я була спокійна, хлопець тримав свою обіцянку. Але трапилися непередбачені обставини: йому прийшов повістка до армії", - плачеться ошукана жертва.

І навіть після цього молодик клятвенно божився, що гроші на кредит давати буде справно.

кредит на шиї

"Перед відходом хлопець сказав, що його батько виплачуватиме цей кредит, і щоб я не переживала. Але через місяць його батько заявив, що це мої проблеми. Кредит був на моє ім'я, тому, мовляв, виплачуй сама. Тепер на моїй шиї висить кредит. Я намагалася забрати смартфон у матері хлопця, але вона відмовилася мені його віддавати. Не повірила, що він узятий на мої гроші. Зараз я виплачую кредит сама, від хлопця немає жодної допомоги та підтримки . - Закінчує розповідь росіянка і ще роздумує про те, чи варто їй розлучитися з хлопцем, адже тепер їй цього дуже хочеться.

Російські військові. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що у Росії закликають йти воювати плакатами з технікою НАТО: пропагандисти жорстко облаштувалися з агітацією.

Раніше ми повідомляли, що родичі військових у Росії почали отримувати анонімні записки.